Ne oglašava se:  Nenad Čanak
RAS
Koliki seljak treba da budeš: Marijan Rističević
Čanak Marijana Rističevića, Foto: Goran Srdanov

Čanak je po izlasku iz sale potvrdio novinarima da je Rističevića "počastio" pogrdnim rečima, objasnivši da to nisu bile uvrede, već "objektivna ocena stanja od strane nezavisne revizorske komisije", ponovio je Čanak svoje reči novinarima u skupštinskom holu.

Čanak je, naime, tražio repliku na izlaganje Rističevića o izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, tokom koga je, pored ostalog, pokazao i sliku na kojoj su bili Miodrag Kostić i Čanak.

Revoltiran što nije dobio pravo na repliku Čanak je napustio skupštinsku salu. Rističević je rekao da nema ništa protiv da Čanak ostane nekažnjen, ali da parlament ne pamti uvredu takve vrste.

"On je pokazao svoje pravo lice, pokazao je da mu nije stalo do zemljoradnika i da mu je stalo do marketinga. Reč koju je upotrebio ne mogu da ponovim, ali mene ne može svako da uvredi, da bi to mogao mora da postane neko", rekao je Rističević.

Predsedavajući sednicom Igor Bečić rekao je da je Čanak Rističevića vređao na najgori mogući način, te objasnio da bi mu dao repliku, ali da je procenio da bi to bio razlog za dalji konflikt.

"Bio je u stanju u kojem se nije mogao usmeriti da na dostojan način prisustvuje sednici", dodao je Bečić.

Komentari (7)

Libe

22.12.2015 15:38

Ne ljubim ove iz SNS (mislim da su tehnokrate i skloni korupciji) ali za ovog Čanka nije mi jasno kako opstaje ne radeći ništa i kobajagi štiteći interese građana (ustvari svoju poziciju). On je zlo političkog života Srbije, on je korov koji raste na vojvođanskoj zemlji.

vitez

22.12.2015 16:46

@Libe - Svi oni štite svoje interese. Više vode računa o strankama nego o Zakonima i narodu.

slavko

22.12.2015 22:51

@Libe - ima li srba u srbiji

dasa

22.12.2015 16:23

svinje su debele a knjige su opsirne.neka se svi pronadju.

LES MIRELABLES

22.12.2015 16:38

Našla se dva "klasična" id...iota , mada ....puna ih je skupština !

piksi

22.12.2015 17:27

naprednjaci kada su birali poslanike isli su po otpadima .

XLman

22.12.2015 22:06

Bravo za gospodina Canak , Risticevic je veliki primitivac sirovina neuredan itd..