Ne oglašava se:  Nenad Čanak
RAS
Ne oglašava se:  Nenad Čanak

RAS

Nenad Čanak, Foto: RAS

Budući predsednički kandidat i lider LSV-a opisao je iskustvo iz gej kluba, gej aktivisti su mu poručili da je prošao test i da mu još fali uverenje o heteroseksualnosti, ali i istakli da političari ne treba da budu zabavni već da se bave zakonima i primenjivanjem tih zakona.

Čanak ispričao je jedan događaj iz mladosti, kada je tokom boravka u Majamiju želeo da proveri da li je homoseksualac.

Šešelj: Nadam se da nije zatrudneo

- Ja nikada nisam imao interesa za tako nešto i nisam išao, ali ako neko želi da ide, nikome ne mislim da predstavljam smetnju u tome. Njegovo je pravo da ide. Nadam se da gospodin Čanak nije zatrudneo kada je bio tamo, mogla je biti neka vanmaterična trudnoća, pretpostavljam. To može i u grlu da se desi, nadam se da nije.

- Bio sam u Americi i neki drugari su hteli da odemo u gej doskotetku „Varšava” u Majamiju. Na ulazu su uz karte delili i kondome, a ja sam pomislio: „Neću biti nikad okružen sa toliko gej oosba, sad je prilika da vidim da li mi se dopadaju muškarci”. Oni momci tamo su bili samo da staneš, pa da gledaš, kao lutke lepi. Ta priča o feminiziranosti homoseksualaca žene neka okače mačku o rep, ovo su bile muškarčine. Stali smo za šank, popili smo malo votke, đuskali, šalili se i onda je vrag odneo šalu. Meni se diže... - kazao je on prilikom gostovanja u emisiji „Rada sam”. Voditeljka je počela da se smeje, a Čanak je strpljivo sačekao da se smiri, pa onda nastavio priču.

- Dakle, diže se meni crna zavesa i zatičem sebe u ponižavajućoj situaciji - udvaram se dvema devojkama, a one me gledaju kao da sam glup, bio sam im zabavan. Znate, u gej baru, ja muvam devojke. Znači, i u najžešćem pijanstvu sam se udvarao devojci. Tada sam shvatio da nikad neće biti gej od mene - završio je priču Čanak.

Popović: Svako ide tamo gde voli

- Nisam išao, ne bih išao, svako ide tamo gde voli. Biram klubove po vrsti muzike koja se svira.

Gej aktivista Predrag Azdejković kaže za „Alo!” da ako se Čanku samo digla crna zavesa, onda nema mesta za strah.

- To je dobar test. Za sve su ga pripremili, i kondome mu dali, i vreme, i mesto, i alat, i ništa. Još da je dobio napismeno, to bi bilo to. Uvek imamo tu priču o strahu strejt muškaraca, znate ono da držimo dupe uza zid, to gomila strejt muškaraca non-stop nešto ponavlja, ali u principu, ako se diže samo zavesa, tu nema mesta za strah. Ako se diže nešto drugo, onda da se ostaje u gej klubu do jutra - kazao je on i dodao da od političara ne očekuje da budu zabavni.

Preletačević: Sve za pobedu

- Ako će to presuditi da li ću pobediti na predsedničkim izborima, onda nema problema. Mi, političari, uopšte ne pravimo razliku. Kada je u pitanju pobeda na izborima, išli bismo u gej klubove, sektaške klubove, ženske klubove, muške klubove, samo da se dođe do pobede na izborima.

- Sada ću da ispadnem konzervativan, ja od predsedničkih kandidata ne očekujem da budu zabavni, već da budu ozbiljni i da se bave ozbiljnijim stvarima. Predsednik nema velike ingerencije, ali od političara očekujem da se bave zakonima i primenjivanjem tih zakona - zaključio je Azdejković.

Slično mišljenje imao je i gej aktivista Boris Milićević.

- Čovek se lepo proveo. Provod u gej klubovima je svima zagarantovan. Pohvalno je da se priča javno o tome, ali ja bih voleo da ne pričaju ovi kandidati što se sada pojavljuju, zato što su imali prilike da urade nešto realno i konkretno - kazao je on za „Alo!”.

Komentari (17)

Sosa

10.03.2017 07:07

Naslov pogledan. Ne treba čoveku mnogo pameti da bi mu drugi verovali. Od Čanka ništa dobro ne očekuj. Ceo život bio i ostao negativac.

momazver

10.03.2017 07:20

Ma ja godinama tvrdim da me,skoro po svemu, podseća na Rema/ Ernesta/

Narod

10.03.2017 07:21

Gladan a aveti kruže iznad naših glava. Političke starlete i .... Sram te bilo Čanku. Gladni goli i bosi a ti o seksualnim opredeljenjima. Dobro neko reče u Skupštini, lekarska uverenja su neophodna. Ako mora čistač Gradske čistoce koji upravlja metlom, kako neko može da upravlja državom a da nema kompletnu lekarsku dokumentaciju o svom stanju?

A ja se

10.03.2017 07:40

spremala da se udvaram Čanku i gle čuda?

joka

10.03.2017 07:47

strašno...strasno....i ovo su neki političari i ovi treba nekom da dođe pamet i vode zemlju.... zato smo tu gde smo... nažalost

ŠTA SE DIŠE

10.03.2017 07:53

DRVENI ŠTAP?

Stole

10.03.2017 08:27

I bez fantazija smo znali ko si,jedino ne znamo da li se javno prepurucujes premijeru da te uzme u ekipu!

Tamara

10.03.2017 08:38

Jos jedan od najblizih saradnika ''PREMIJERA djindjica'' - i iz dana u dan je sve jasnije ko je ustvari bio gospodin Milosevic - odnosno nije Seselj Vucicu problem i obrnuto vec su NAS ZAJEDNICKI problem ''PREMIJERI djindjici'' i ''PREMIJERKE slavke curuvije'' - tu je svo zlo ove zemlje . Dakle sve je jasno - lopov uvek bude uhvacen zato sto on u podsvesti zeli da bude uhvacen - sami ce sebe oni pojesti a mi cemo samo pomoci da u paketu od svih njih opet napravimo samo jednu ''b92 garazu'' .

E nema šta

10.03.2017 09:13

više reci pa udario čovek na seksualna opredeljenja. Ceo život proveo u smicalicama i napadima na Tita i Slobu. Dodje stopedeset kilaš na vlast i šta je uradio? Sada kleči pred Vučicem. Kleči kleči al ne dreči.

Aha ha ha

10.03.2017 09:18

Čanak mnogo jede i zato se kandididuje i šlihta Vučicu. Mnogo poodgojen čovek. Treba to hraniti.A on diže samo štap. Adio.

lili

10.03.2017 10:46

KO glasa za ovakve i njemu slične likove??Ja mislim da oni i ne pređu cenzus,već da ih vodeća većina pusti u parlament kao garnirung???

Amater

10.03.2017 10:59

PA ON SE U TOM GEY KLUBU NALAZI OD 2000 G I JAVNA JE TAJNA DA JE BIO U KRUNSKOJ ULICI.POSLE TOLIKO GODINA JE RESIO DA PRIZNA JER JE TAJ KLUB NEDAVNO ZATVOREN.

Grgamoravac

10.03.2017 12:29

Ovde svi komentatori procitali samo naslov. Sto se kaze svako pedu ima misljenje...

Šećerko

10.03.2017 12:33

On bi trebo prestati pušit loše cigare i cigarilose, izgledo bi zdraviji a i šire

Komediograf

10.03.2017 13:10

A da li je to dovoljno da mu i proviri iz onolikog sala!

Pepi

10.03.2017 13:21

I meni se dize na tebe, ali, ne zavesa !!!

Dragan

10.03.2017 15:57

E sad mi je jasno odakle mu ovaj trbuh pa on je u 9 Mesecu hahahahah mora da ga je neka lutka "ubola" i tako !!