Dragica Radosavljević Cakana
Printskrin Clip.rs
Dragica Radosavljević Cakana, Foto: Printskrin Clip.rs

Od početka rijalitija mnogi zadrugari primetili su da Viktorija često pije lekove za smirenje, kao i da je stalno u istoj garderobi, a zbog čega je takva otkrila je za "Pink.rs" njena bliska prijateljica, pevačica Dragica Radosavljević Cakana.

- Viktorija je srčani bolesnik, ona pored lekova za srce, mora da pije i nešto za smirenje. U rijalitiju je sve jače, pa i emocije, pa zbog toga mora tamo da ih redovno konzumira. A to što je smirena je donekle i njena taktika. Nije to samo zbog lekova. To ne znači da neće odgovoriti svakom ko joj bude stao na žulj - rekla je Cakana.

Viktorija, Foto: Printscreen

Pevačica, koja se sa koleginicom Viktorijom zbližila tokom njihovog učešća u rijalitiju ''Farma'', otkriva i do sada nepoznate detalje o ovoj zadrugarki.

- Mogu oni nju da prozivaju zbog garderobe. To što je ona takva kakva je i što nosi takvu garderobu ne govori o tome koliko ona para ima. Pa Viktorija je pozajmiljivala pare mnogim našim poznatim pevačicama i pevačima. Kad god je nekome bio potreban novac sa naše javne scene, njoj su se obraćali, a ona je uvek pozajmljivala, takva je ona.

 

Komentari (4)

sloba

01.10.2017 16:56

sve se zna nista se ne zna.mislim sto se tice tabletica za smirenje.sreca pa je jos ziva toliko ko liko dobra u glavu koliko ih progutala.

Ljudsko

01.10.2017 18:21

potonuce ucesce u farmi i u ovom sada smecu. Tuzno za Viktoriju. Ako vec pozajmljuje pare znaci da one nisi motiv. Zalosno.

ccc

01.10.2017 19:02

koju garderobu sta ostali su obuceni u armaniju . kompleksi u ovoj srbiji o garderobi su cudo. sto manji standard to mora da se nosi luj viton svaki dan nova krpica.

Ja

02.10.2017 09:48

Dragice, ne pricaj gluposti! Zar bi neko ko je tako bolestan, a navodno ima para, ucestvovao u ovom ludilu i dovodio svoje zdravlje u pitanje?! Svi vrlo dobro znamo sta je Snezana sve radila, koliko je pila.....ona novac nema jer ne bi ni usla u Zadrugu. Odakle joj, gde ona radi, snima li nesto?Upravo je novac razlog sto je usla u rialiti.