Čačić teši Srnu posle eliminacije sa EP
profimedia
Čačić teši Srnu posle eliminacije sa EP

profimedia

Čačić teši Srnu posle eliminacije sa EP, Foto: profimedia

Delovalo je, ali se nije dogodilo. Hrvatska je eliminisana sa EP, i to na najsuroviji mogući način. „Vatreni“ su bili bolji od neubedljivog Portugala, ali onda je Rikardo Kvarežma postigao gol u 117. minutu i srušio snove svih Hrvata. Dan kasnije, legende hrvatskog fudbala osule su drvlje i kamenje na selektora Anta Čačića. Razlog - minutaža Marka Pjace.
Ćiro je, kako prenosi „Večernji list“, plakao posle utakmice.

I Ronaldu žao Hrvata

profimedia

I Ronaldu žao Hrvata, Foto: profimedia

- Nikada nisam ovako nešto doživeo! Bilo je strašno, baš strašno. Ne znam je li selektor Čačić doživeo nešto slično, ali znam da je napravio fatalnu grešku! Ne mogu da verujem da mu Pjaca nije igrao. Pa Pjaca je, moj Čačiću, bog, a ti ga držiš na klupi, zagrevaš. Želeo sam da me ova reprezentacija nadmaši, i to zbog našeg naroda, napećenog od ovih političara.

Kako da ne plačem posle meča kada su ovi igrači jedina svetla tačka u ovoj tužnoj državi. Zato i ne mogu da verujem da Pjaca nije ušao mnogo ranije u igru. Gledao sam utakmicu i vikao: „Ante, uvedi Pjacu, uvedi Pjacu. Pa daj, poslušaj ovu staru budalu.“ Ali, ne. I onda se dogodi užas - zaključio je Ćiro.

Ćiro  Blažević

profimedia

Ćiro Blažević, Foto: profimedia

I Robert Prosinečki, bivši trener Zvezde, u svojoj kolumni u „Sportskim novostima“ napao je selektor Čačića.
- Ako sam posle Španije hvalio Čačića jer je izabrao 23 najbolja igrača, napravio igru, ovaj put mogu da ga kritikujem. Predugo je čekao sa izmenama - jasan je bio Robi.

Marko Pjaca

profimedia

Marko Pjaca, Foto: profimedia

 

Ko je Pjaca

Marko Pjaca je igrač oko kojeg se otima pola Evrope! Momak je napunio 21 godinu, član je Dinama, a ovog leta sigurno napušta Zagreb. Pjaca je navodno želja Milana, Intera, Rome, a prvi koji je povukao konkretan potez bio je Liverpul, čija je ponuda od 15 miliona evra glatko odbijena.

Komentari (1)

momazver

27.06.2016 12:28

U principu me boli ku... za Hrvate,ali je stvarno ispao jajara kad nije gurnuo 3-4 klinca u vatru,a klinci su se već dokazali.Znaju da igraju,ne plaše se veličina,drski i bezobrazni su i brzi su ko munje!