Kristijan Golubović
Aleksandar Stanković
Aleksandar Čabarkapa
Aleksandar Čabarkapa navodno sprema osvetu Kristijanu, Foto: Petar Marković

Aleksandar Čabarkapa, kog je, prema sopstvenom priznanju, Golubović pretukao dok su bili cimeri u ćeliji CZ, već izdržava kaznu u toj ustanovi.

- Čabarkapu sam ubio od batina. Posle mene su ga zvali "zečja usna" jer su mu usta bila pocepana - rekao je ranije Kristijan za medije opisujući kako je pretukao Čabarkapu.

Sukob između dvojice robijaša navodno se dogodio 2010. godine dok su obojica bila u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu. Golubović je u januaru te godine uhapšen zbog optužbi da je trgovao narkoticima i zbog toga je osuđen na osam godina zatvora, dok je Čabarkapa tada bio u pritvoru zbog iznude.

Tokom 2013. umalo se ponovo nisu sreli u pritvoru u Ustaničkoj ulici, ali pošto nije bilo kontakta između njih, sukob se nije ni dogodio. Zbog toga bi ljuti neprijatelji, prvi put od incidenta mogli da se sretnu upravo u Zabeli.

- Čabarkapa je u Zabeli već duže vreme i ima svoju ekipu. Batine Kristijanu nije zaboravio. On nikome nije ostao dužan, pa ne verujem ni da će Goluboviću. Pogotovo što se Kristijan hvalio po medijima kako ga je tukao, a takve stvari se ne praštaju. Ako mu se ukaže prelika Čabarkapa će mu vratiti milo za drago- rekao je jedan Čabarkapin prijatelj.

Kristijan je u sukob sa bivšim dečkom učesnice "Farme" Ljube Pantović došao jer je Čabarkapa navodno maltretirao druge zatvorenike.

- Maltretirao je jednog starijeg zatvorenika. Čuvarima i policajcima svašta je govorio i psovao ih. Tukao sam ga dest minuta. Molio me je da prestanem - ispričao je svojevremeno Kristijan.

Da je sukoba sa Čabarkapom bilo potvrdio je i Karađorđe Subotić, njegov nesuđeni tast.

- Kristijan i ja smo dobri prijatelji, poznajemo se dugo, zajedno smo išli u osnovnu školu. On i Čabarkapa bili su kratko cimeri i tada se dogodio sukob - potvrdio je Subotić.

Komentari (7)

Mare

07.10.2015 00:02

sve rijaliti manupi

BoxAKG

07.10.2015 00:15

Cabarkapa na GOLUBOVICa ne idi Lopatom na Bulduzer ;)

pravnik

07.10.2015 00:48

Novinari bi makar trebalo da znaju razliku između pritvora i zatvora. Pritvor je privremena mera, a ovi krimosi su bili u ZATVORU.

Casper

07.10.2015 08:36

Svaka cast za "Alo" ali ljudi pripazite malo na pravopis. U svakoj drugoj recenici fali po slovo ili je nepravilno napisano! Pozzzz verni citaoc :-)

gogi

07.10.2015 10:47

@Casper - nepravilno napisano,pa šta te to čudi, tresu im se ruke kad pišu gluposti o kikiju

miki

07.10.2015 17:12

@Casper - Citaoc ?! I ti pricas o pravopisu

Marko

11.10.2015 00:26

Ja ne znam sta ovaj prica pa i on ce skupiti drustvo pa videcemo dal ce mu smeti nesto,da dobije batina ovaj ce mu se osvetiti jer tako ide i prosao sam to - od 01.09.2007 do 29.02.2008