Izvukao deblji kraj: Čabarkapa
Petar Marković
Aleksandar Čabarkapa

Petar Marković

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Petar Marković

Čabarkapa se telefonski uključio iz Okružnog zatvora i odmah opleo po Kristijanu Goluboviću.

- Zove Aleksandar Čabarkapa iz Okružnog zatvora koji demantuje lažne navode nazovi kriminalca Kristijana Golubovića. Gledam i slušam da sam česta tema vaših razgovora, nakaradnih komentara i svedoka događaja koji su očigledno bili u mojim gaćama. Javno mnjenje zna ko je Kristijan, menjao je i ime. Želeo je da svi žive po njegovim pravilima, on je prvi srpski starletan a ne ispunjava ni te kriterijume jer je debeo. Iscenirao je lažne događaje, toliko se uživeo da je umislio da je istina. Sve svoje epitete kači meni. On će u budićnosti živeti u rijaliti programu, sve što je stekao stane u dve torbe. Veliki debeli Kristijan je jedna klošarčina koja živi po tuđim kućama i stanovima, slika se pored tuđih automobila, a vozi auto od petsto evra. Za njega sam Bil Gejts ili Rokfeler u svakom smilsu te reči! - što je jedna guma na bilo kom autu u mom voznom parku - kazao je Čabarkapa.

Aleksandra Subotić

Printskrin TV Hepi

Aleksandra Subotić, Foto: Printskrin TV Hepi

Njegovom pozivu najviše se obradovala Aleksandra Subotić, koja mu je odmah prepoznala glas.

- Ponadala sam se da stvarno zove, nisam znala da je snimljen poziv. Drago mi je što je prokomentarisao onu spodobu. Sve što je rekao je istina! Kristijan je jedna nikogović i gnjida koja se prvenstveno nakačila na mene, pa onda počela i njega da komentariše -  rekla je Subotićeva.

Ona o Čabarkapi ima samo lepe reči.

- Ne znam šta je o meni pričao. Ja sam njega branila, on je otac mog deteta, i o njemu mogu da kažem sve najlepše. On kada se naljuti besan je i kaže svašta. Kada izađem, želim da se čujem sa njim, bila bih šokirana kada bi došao ovde - priznala je Ljubina ćerka.

 

Komentari (12)

Amater

20.01.2017 09:58

NISAM ZNAO DA I MINISTARSTVO PRAVDE UCESTVUJE U PAROVIMA.

Zasluzni gradjani

20.01.2017 10:02

Plemenita drzava se lepo pobrinula za cuvene ljude u oboj zemlji!Besplatan stan,hrana,lecenje,kulturno-zabavni zivot,pa cak i odbranu casti i skidanja ljage sa casnog im imena!Zasluzili su to!Pa za njih cela zemlja zna!Ko ferma tamo neke anonimuse sto umiru od gladi i zime! Sami su krivi sto se nisu potrudili da udju u ovaj klub poznatih!Bar bi im bilo toplo i bili bi siti.

momazver

20.01.2017 10:03

ZATVORITI S V E ČLANOVE REGULATORNOG TELA ZA ELEKTRONSKE MEDIJE JER N E R A D E SVOJ POSAO...ZA KOJI SU D E B E L O PLAĆENI..I OSUDITI IH DA NON-STOP GLEDAJU UNUTRAŠNJOST MARIĆEVOG I PECONIJEVOG DONJEG STOMAKA. P.S. Mi neki koristimo i daljince da bi pobegli od pošasti,ali duhovne nakaze, ipak, nas UZ POMOĆ države truju,dave,ZAGLUPLJUJU,praveći od nas one životinje sa dugim ušima/nisu zečevi/. Moreee...treba da naciljamo, ritnemo se.... i GOTOVA STVAR!

lemi

21.01.2017 08:49

@momazver - Ovo deluje kao da se neko bas trudi da se ovo emituje bas ovakvo kakvo je, i mislim da je namenjeno najmladjima. Za 4-5 god ocekujem vidne rezultate.

Bager

20.01.2017 11:01

Bravo za Marica,bravo za ninistarku pravde,bravo za premijara,bravo za pravnu drzavu.Ovo je nacionalni projekat koji raste kao ponos.

Buzdovan

20.01.2017 12:54

@Bager - Nas premijer je na izborima najvise glasova dobio od strane robijasa sirom Srbije. Te glasove su garantovali Kristijan Golubovic, Cabarkapa i ostali. Robijasi slusaju kako kazu Krileta i ostale (da ne pisem sada njihova imana ima ih dosta) Zato je Kristijanu dozvoljeno da odlozi kaznu i bude na slobodi neko vreme i da se pojavi u kuci parova. Ova reallity emisija sa sadrzajem javnog sexa postoji i odobrena je od srtane rezima na zahtev robijasa, koji obezbedjuju glasove rezimu. To nije tajna.

VERA

20.01.2017 13:00

gospodo novinari evo Vam prilike da radite svoj posao: na sledecoj konferenciji za novinare pitajte premijera dokle ovo smece i talog na tv ekranu? Pitajte ga da li on ovo prati i da li njegova deca prate ovo( ni ime ne mogu da izgovorim)??? Insistirajte na odgovoru i ne prihvatajte izgovore da to nije njegov posao ili sl. Ako do sada niste radili svoj posao evo prilike.

Buzdovan

20.01.2017 15:01

@VERA - Nas premijer na izborima najvise glasova dobije od strane robijasa sirom Srbije. Te glasove garantuju poznati kriminalci (da ne pisem sada njihova imana ima ih dosta) Sitnikrimosi i robijasi slusaju svoje vodje i idole. Krimosi dobiju blagu kaznu, odlazu duzu robiju, a neki povremeno nocu izadju, a navodo sluze strogu kaznu zatvora. Oni za uzvrat obezbedjju ogroman broj glasova rezimu. Odgovore nece dobiti, a emisija ce nastaviti po planu i zeljama jakih kriminalaca i robijsa.Kontajte li uopste?

nedjo

20.01.2017 23:11

@VERA - novinarstvo u srbiji je umrlo

NekiNoviDan

20.01.2017 14:38

Za one rijeci upucene Aleksandar Kristijan GOLUBOVIC moj ti je savjet da ostanes tu i gdje jesi ;)

nedjo

20.01.2017 23:10

hoce li neko iz zatvorske uprave da odgovara zbog ovih olosa koji se i iz zatvora eksponiraju?

walter

21.01.2017 00:38

Vala obojica su zesci foliranti klosarcine sitne jajare!