Izvukao deblji kraj: Čabarkapa
Petar Marković
Izvukao deblji kraj: Čabarkapa

Petar Marković

Izvukao deblji kraj: Čabarkapa, Foto: Petar Marković

Prema saznanjima našeg lista, incident se dogodio u otvorenom bloku zatvora, za vreme šetnje, tokom koje se Čabarkapa sporečkao sa drugim pritvorenikom.

- Između njih dvojice došlo je do neke čarke, a onda je taj osuđenik uzeo četkicu za zube i njome gađao Čabarkapu. Veći incident sprečili su odmah zatvorski stražari - rekao je izvor našeg lista iz Okružnog zatvora.

Čabarkapa je, kako saznajemo, prebačen odmah u drugi blok. Međutim, njegov advokat Vojislav Babić tvrdi da nikakvog incidenta nije bilo.

Čabarkapa se, inače, od prošle godine nalazi na izdržavanju kazne od tri godine i dva meseca i jedno vreme je bio u požarevačkom zatvoru „Zabela”. On je 6. maja prošle godine poslat na izdržavanje kazne na koju je osuđen zbog otmice i iznude novca od Nebojše Šarovića, kuma Andrije Draškovića (51), a koju je počinio sa „borčanskim klanom”.

Za Čabarkapu je javnost saznala od Ljube Pantović 2013, kada ga je javno pozdravlja tokom emitovanja rijaliti programa „Farma”. On je, međutim, ubrzo stupio u ljubavnu vezu sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić (18), koja je u vreme njegovog boravka u pritvoru rodila ćerkicu. I pored ljubavne veze sa Aleksandrom, Čabarakapa nije napustio svojuu suprugu, Klaudiju Korda Čabarkapa, sa kojom ima troje dece. Aleksandra Subotić juče nije želela da daje izjave u vezi sa svojim odnosom sa Čabarkapom i naglasila je da joj je, pored ćerkice, sada bitan svet modelinga, u koji je nedavno uplovila.

- Gradim svoju karijeru, znam šta hoću i ne želim da dajem bilo kakve izjave u vezi sa svojim privatnim životom - kratko je rekla Aleksandra za naš lsit.

Optužio Karađorđa

Čabarkapa je na suđenju optužio svog suparnika Karađorđa Subotića (47) da mu je montirao proces za dva pokušaja teškog ubistva, reketiranje, iznude, razbojništva, kako bi mu se osvetio jer je bio u vezi sa njegovom bivšom ženom, Ljubom Pantović. - Dok sam bio u vezi sa njegovom ženom, namestio mi je Nenada N. da podmetne bombu pod auto Bobana Krstića, kako bi mi se osvetio - rekao je žustrim tonom Čabarkapa. Karađorđe je tada izjavio da mu je žao što ga nije teretio. - To sam uradio zbog unuke, a cela situacija je bolesna - rekao je Subotić.

Komentari (3)

branko1

06.09.2016 22:09

Ovde j**e lud zbunjenog.Ništa ne razumem

auf

06.09.2016 23:26

@branko1 - Ovaj j... ne vadi.

nedjo

06.09.2016 23:16

kakva je to gamad...