Marko Bulat
Printskrin TV Pink
Marko Bulat

Printskrin TV Pink

Marko Bulat, Foto: Printskrin TV Pink

Pevač Marko Bulat šokirao je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavio video snimak i fotografije zapaljenog automobila.

Na slikama, koje je objavio na društvenim mrežama, se vidi da je vozilo potpuno uništeno, a značajnu štetu pretrpeo je i automobil koji se nalazio pored.

Ovim povodom na Instagramu se oglasila i njegova supruga Marija, koja je otkrila da se radi o namerno izazvanom požaru.

- U aprilu 2016. godine, u noći mog embriotransfera (vantelesne oplodnje koja nije uspela) mom suprugu je u gluvo doba noći ispred naše zgrade na Novom Beogradu ukraden automobil. Krađu smo prijavili i do danas nas niko nije kontaktirao povodom toga. Septembar iste godine, noć kada saznajemo da postajemo roditelji smešta nam se afera kokain kojom je cela moja porodica bila u opasnosti! Puštam da psi laju, a karavani da prolaze jer beba koju sam nosila je bila iznad svega! Juče sve novine objavljuju rođenje našeg deteta i evo... Pre dva sata na istom našem parkingu je zapaljen naš porodični automobil sa sve dečijim kolicima unutra, u vreme dok dojim svoju bebu! Policija je izvršila uviđaj i nedvosmisleno potvdila da se radi o namerno izazvanom požaru! Pi*ko nesrećna, šta je sledeće? Dođi, izađi, kaži! Da li će bar policija obaviti šta treba? Ili je ovo ipak samo Srbija - napisala je ona.

Bulat

Instagram

Bulat, Foto: Instagram

Inače, Bulat je nedavno prošao kroz životnu dramu, pošto je sa suprugom Marijom u februaru dobio ćerku koja je rođena u 27 nedelji trudnoće. Tek pre nekoliko dana oni su devojčicu kojoj su dali ime dorotea doveli kući, pošto je dva i po meseca provela u inkubatoru, ali je ona ponovo završila u bolnici.

Bulat

Instagram

I auto ispred je skroz unisten, Foto: Instagram

Podsetimo, Marko Bulat našao se u centru skandala kada je njegova supruga u septembru prošle godine uhapšena dok je iz poštanskog sandučeta uzimala paketić sa kokainom, koji su joj donela dvojica dilera. Ona je priznala krivicu, pa je osuđena na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od tri meseca, koju će odslužiti ako u roku od godinu dana izvrši novo krivično delo.

Bulat

Instagram

Vatrogasci gase pozar, Foto: Instagram

 

Komentari (11)

Pera Detlic

13.05.2017 10:46

Neko pogresio mislio da je Vucicev.

zora vukasinovic

13.05.2017 11:02

@Pera Detlic - greska g,pera vec nije paketic placen pa da se ne zaboravi.

tesa

13.05.2017 10:46

vrv dugujete za ono sto je zaplenjeno... ili ste mnogo pricali...

Aleksandar

13.05.2017 10:56

Narko Bulat!

DA

13.05.2017 11:39

Vecina komentatora je nasela .Niko ne vidi da ove ljude progoni,namesta ih i pakuje im jedna te ista osoba,mocna i sa lovom koja je zaljubljena u nju /ili njega/ i koja njihov brak i prosirenje porodice ne moze da podnese. Nadam se da ce policija smeti da se umesa u svoj posao i da ce lako naci ko je to.Plasim se da ce mozda ako natrce na nekog mocnog trpeti pritiske,ali ako ne budu reagovali taj ce daleko bilo da krene na tu bebu i njih direktno .... Ovo je nesto bolesno.

Kiseli kupus

13.05.2017 11:45

@DA - Da im ne smesta otac bebe? Velikomucenik Narko i presveta majka su ostali duzni za dostave.

nada

13.05.2017 12:12

Ko se sa vatrom igra vatra ga i opece !!!!!!!!!!!!!! Nije bezveze zapaljen !

Poruka

13.05.2017 12:16

Idite iz ove propale drzave. Niko normalan ovde vise nece ostati. Kome treba svakodnevni stres oko svega i svacega. Niko nema 2 zivota.

cane

13.05.2017 21:11

@Poruka - Sto ti druge teraš? Što se ti ne tornjaš, pa da nam svima svane?

Poruka

14.05.2017 08:30

@Poruka - @ cane Meni niko ne unistava automobile, ugrozava zivot kao Bulatu i njegovoj porodici osim toga ja ne teram druge generalno vec konkretnu licnost. Bulat ovde nece imati mira to je sigurno. Osim toga, to je bio samo moj predlog.

Tebra

13.05.2017 21:13

Dugovi ne mogu da se ne vraćaju. To važi i za Bulata.