Marko i Marija Bulat
instagram / marija_bulat
Marija Bulat

Instagram Printscreen

Marija Bulat, Foto: Instagram Printscreen

Iza nje su brojne teške situacije, te je rešila da sa prijateljima i pratiocima podeli pomalo tužnu poruku.

- Htela sam da ti kažem da mi je jedan čovek što je kopao rupu rekao da u životu možeš da trpiš samo do one mere dok te to trpljenje ne deformiše kao čoveka, dok ne načinje grubo tvoje emocije, telo, um. Ako zbog trpljenja postaneš čovek koga ne poznaješ, tmuran, turoban, depresivan, očajan, onda nije dobro, tad treba da režeš i menjaš. Čovek može da trpi mnogo toga, ali je najgore ako mora da trpi samoga sebe. Htela sam da ti kažem da je živeti život kao trpljenje užasna stvar, i da niko ne bi trebalo da proživi date dane trpeći. Ali, trpimo, manje ili više, zato što se plašimo, zato što nam je ponekad bolje da budemo u lošem poznatom, nego u dobrom nepoznatom. Zato što smo često ko slepi tek porođeni kučići. Zato što živimo svoje strahove, praveći svaki naredni korak bojažljivo i proračunato, da ne bude iznenađenja - napisala je Bulatova supruga u opisu slike koju je podelila na svom Instagramu.

Podsetimo, Marija Bulat je pre nekoliko meseci bila privedena na razgovor u stanicu crnogorske policije zbog navodnog posedovanja narkotika. Suprug ju je podržao u teškim trenucima, a stres je prebrpdila uz pomoć svoje dve ćerke.

Komentari (2)

Dabis

28.11.2017 13:39

Ja ovo sto je napisala nista ne razumem. Niceg konkretnog. Ko je kriv sto su 2x kod nje poronasli drogu?Nisam valjda ja? Da je podmetnuto javnost bi bila obavestena. Ako se ne radi o tome, neka kaze. Sta pise u rebusima!!! Koliko je ona prefigana.....

Viola

29.11.2017 07:57

Sjajno napisano .