Marko i Marija Bulat
Instagram printskrin
Marko i Marija Bulat

Instagram printskrin

Marko i Marija Bulat, Foto: Instagram printskrin

Nakon što je njegova supruga Marija priznala krivicu kada im je u sandučetu stana pronađen kokain, a zatim su privedeni u Baru zbog posedovanja navodno zabranjene supstance, pevač je progovorio otvoreno o porocima i skandalu kolege Darka Lazića.

- Oni koji me znaju odranije ne mogu da veruju u to da se drogiram, a oni koji me ne poznaju veruju u te priče. Bude mi krivo, ali ne možeš svakome da objasniš pojedinačno. Pristao sam da se testiram na narkotike i nalazi su bili negativni, sem na "bensedin“ koji sam popio za spavanje - kaže Marko, koji nije želeo previše da se upušta u komentarisanje snimka u kom Darko šmrše beli prah.

- Ne komentarišem ni sebe i svoje postupke, a ne druge ličnosti. Svi smo odrasle, formirane ličnosti. To šta će neko da radi, to je njegova stvar. Ako je neko uhvaćen na delu, ne može da opere ljagu sa sebe - kaže pevač, koji je poslednjih godina krasio naslovnice tabloida zbog razvoda, privođenja, a onda i zbog strepnje kroz koju su on i supruga prošli kada je njihova beba rođena dva meseca ranije.

- Prošla godina je bila najturbulentnija dosad za nas. Srećom, sve je prošlo i zasad je sve u redu. Dok me niko ne dira iz čista mira, ne pravim probleme. Trudim se da radim dobro i da budem u porodičnom okruženju. Na svojim nastupima dajem sve od sebe, posmatram publiku i dajem im šta traže -  ističe Bulat i otkriva da je Dorotea sada dobro i da raste u zdravu i srećnu devojčicu. Uskoro će da joj proslave i prvi rođendan jer je rođena u februaru.

- Godina je proletela za čas, pesmice i uspavanke joj pevaju sestrica i mama, a ja čuvam glasne žice za nastupe. Pomažem supruzi oko bebice, noću uglavnom. Noćna straža je moja - kaže Bulat za Puls.

Marko i Marija Bulat

instagram / marija_bulat

Marko i Marija Bulat, Foto: instagram / marija_bulat

 

Komentari (1)

Kanus

06.02.2018 09:12

Da li ti ili tvoja zena se drogirate ili rasturate drogu, to ne znam. Ali da neke veze sa drogom imate to je vise nego sigurno. Otkud droga bas kod vas? Bulate, pusti ti sad pevanje, nastupe i karijeru, to je nesto drugo mada sto se mene tice ti si precrtam za sva vremena. Prestani vise da obmanjujes javnost oko te droge. Nije narod glup k'o sto ti mislis. A sto se tice Darka, on nije u glavi kako treba, dobar pevac ali bolestan.