Ceca, koncert u Plovdivu
Promo

 

Nešto pre 21 sat, srpska pevačica je izašla na scenu prepunog kluba "Hibrid", a više od tri hiljade Cecinih fanova pozdravilo je pevačicu aplauzom koji se ponavljao između svake pesme.

Folk diva je pevala pesme sa aktuelnog album "Autogram" ali i starije hitove,što je publika je redom prihvatala i pevala sa Cecom uglas .

Jedni za drugim, ređali su se stihovi pesama "Autogram", "Idi dok si mlad", "Poziv", "Didule" , Neodoljiv, neumoljiv" i mnogi drugi, a Cecini najverniji fanovi nisu prestajali da vrište, i pevaju sa njom od momenta kada je pevačica izašla na binu.

 

Koncert Cece Ražnatović u Plovdivu je početak velike letnje turneje kojom promoviše aktuelni album "Autogram", a nakon Bugarske ceca će već 22. jula pevati u Grčkoj. Dva dana nakon toga, Ceca će pevati u Top Hilu, najvećoj otvorenoj diskoteci na crnogorskom primorju.

Komentari (3)

Cica

16.07.2016 22:39

A gde bi neko u Grčku kod Palme i u Crnu Goru kod Mila. I to je ta njena turneja.Mada kakve su pesme (najlošije do sada) i to je neki uspeh.

Kimi

16.07.2016 22:42

Kad u letnjem periodu peva po klubovima pred šačicom ljudi, onda se to zove totalni debakl ili početak kraja jedne fine karijere.Nažalost, sve ima početak i kraj!

Lola

17.07.2016 12:35

@Kimi - E, Ceco, Ceco, sve je nažalost tačno.Povuci se dostojanstveno i pusti mlade, ne ide u tim godina da pevušiš ovakve tralala pesmice.Poslušaj novu pesmu Dragane Mirković "Zašto me tražiš", prelepa, preemotivna i primerena (kao i spot) njenim godinama.Ali, Dragana je jedinstvena i neponovljiva, bila i ostala dama.Kraljica narodne muzike!