Mladen udara Dalilu
Printskrin TV Hepi
Potukli se Zorica i Gastoz

Printskrin TV Happy

O tuči Zorice i Gastoza pisali su i svetski  mediji, Foto: Printskrin TV Happy

Vulgarni izrazi, čupanje, te polivanje vodom, mlekom, kafom, pa čak i fekalijama, postali su svakodnevica srpskih rijalitija.

U prethodnoj, 2016. godini, bili smo svedoci kojekakvih svađa, koje su se neretko završavale tučom.

Incident koji je obeležio poslednju sezonu "Farme" sigurno je onaj između Saške Karan i Gagija Đoganija, kada je denser nasrnuo sekirom na pevačicu.

 

 

Marinković i njegova lepša polovina bili su akteri još jednog incidenta u "Parovima", kada su se sukobili sa Jelenom Krunić.

Iako detalji tuče nisu prikazani, a Krunićeva je diskvalifikovana, ona je posle izbacivanja opisala šta se zaista desilo.

 

Među rijaliti naslinicima izdvojio se i Mladen Vuletić, koji je nekoliko puta "zavodio red" pa je, ozmeu ostalog, tukao i svoju tadašnju devojku Dalilu Mujić.

Dalila je Mladena napala u "Maldivima" kada ga je videla kako flertuje sa drugom devojkom, pa mu je u besu pocepala majicu, ali ni on njoj nije ostao dužan.

 

Ovo nije bio prvi put da je između dvoje ljubavnika došlo do fizičkog obračuna. Kamera je zabeležila i trenutak kada je Vuletić svojoj nežnijoj polovini opalio šamarčnu, kada je Dalila usred razgovora htela da ustane.

- Hoćeš još jedan? Hajde probaj da ustaneš! - rekao je Vuletić dok je Mujićeva nepomično sedela u fotelji.

Podsetimo, Dalila je posle svega ovoga ostala u vezi sa Vuletićem, od kojeg se razišla ovog leta.

 

Dvostruka pobednica "Farme" Jelena Golubović u poslednjoj sezoni imala je okršaj sa Cecom Jovanović, koja ju je vukla za kosu. Ovome je prethodio incident između Saške i Jelene, koje su se polivale vodom.

 

Komentari (6)

Puritanac

01.01.2017 21:45

Niste pomenuli slucaj Zeljka Stojanovica koji je zbog nasilja koje je doziveo bio primoran da se spasava begstvom iz Parova preko zida visokog nekoliko metara cime je napravio jednu od jacih fora pogotovo sto je kasnije odbio da se vrati za razlikou od onih koji su se posle bezanja redovno vracali.O ovome su Francuski i svetski mediji govorili mnogo vise od Gastozovog i Zoricinog slucaja a vi ni da pomenete.

V.V.

02.01.2017 02:12

@Puritanac - Tako je, snimljen je i neki dokumentarac, Jelena je tužila Sladju ali nju štiti Marić, ma nominuju ljude i ovi glasaju (ne glasam, ne gledam više ali pročitam) i onda kad im se ne dopadne ko treba da ispadne proglase nevažećim. Novac ne vraćaju, pljačkaju. Čitam da je tako bilo i večeras. Željku i Jeci želim svako dobro, a čitala sam da su posle Farme jedan dan proveli zajedno kao prijatelji. STRAŠNO šta radi Happy!

Bojan

02.01.2017 07:48

@Puritanac - A joj kako je meni tebe zao

Pera

02.01.2017 05:50

Ajte ljudi neku peticiju da pokrenemo protiv ovog sunda, kad drzava ne reguje i zaduzena tela, da se sami organizujemo i zaustavimo gadosti!

Bojan

02.01.2017 07:49

Dotakli smo dno dnakad nam je ovo "vest" za pisanje.

Vvv

02.01.2017 09:09

A ko je kriv nama što gledamo majmunske emisije,i što vlast ćuti!