Ana Brnabić
O. Bunić
Ana Brnabić

O. Bunić

Ana Brnabić, Foto: O. Bunić

Brnabić veruje da će se u naredne tri nedelje izaći sa konačnim odlukama oko rasta plata i penzija.

Ona je napomenula da je dobro što smo uspešno završili sedmu reviziju aranžmana sa MMF i dodala da očekuje da uspešno okončamo ceo aranžman i da se "vlada pokaže kao dobar i kredibilan partner".

Fokus će u narednom periodu, kako je podvukla, biti na daljoj transformaciji Poreske uprave.

Brnabić je podsetila da je juče postignut dogovor oko minimalne cene rada i istakla da su se sindikati i poslodavci po prvi put dogovorili oko toga, a da je Vlada tu manje više potvrdila dogovor.

Brnabić: Bezrezervna podrška Srpkoj listi

Srpska lista ima punu i bezrezervnu podršku Vlade Srbije i njihova odluka da uđu u novu vladu u Prištini je odgovorna, izjavila je danas u Čačku predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. "Oni su napravili odgovornu odluku. Uprkos neodgovornim kritikama sa nekih strana, to su ljudi koji čuvaju Srbiju na Kosovu i Metohiji, koji su tamo ostali i koji odgovorno i konačno zajedno, bez internih podela, brane naš interes na KIM", rekla je premijerka novinarima. Ponovila je da Srbi na KiM imaju punu i bezrezervnu podršku vlade, koja će, na svaki njihov poziv, kao i do sada, odgovoriti punom podrškom. 

 

Komentari (2)

Ogi

13.09.2017 16:08

Ana, najuri Zoranu! Ne zasluzuje da bude ministar.

nela

13.09.2017 18:24

A kada vracate ono sto tri godine otimate jednom delu penzionera ? Meni do sada dugujete 3000 evra tj.jedan polovni auto ! Mislite li da to nije mnogo ? Uzas!