Preznojio se, ali ne zbog ceha: Viktor Živojinović
Petar Marković
Viktor častio drugare i đuskao do jutra

Petar Marković

Viktor častio drugare i đuskao do jutra, Foto: Petar Marković

S obzirom na to da mlađani Živojinović voli dobar noćni provod više nego išta, on ne žali para kada sa društvom izađe u grad, te je jedne noći za račun iskeširao više od 500 evra!

- Dok se Brena, Boba, Stefan i Filip odmaraju u Majamiju, Viktor je odlučio da ostane u Srbiji i svoj odmor iskoristi da luduje po Kopaoniku. On tamo boravi već nekoliko dana sa drugovima i od jutra do mraka se dobro zabavlja i za to ne žali para. Tokom dana uživa u raznim vidovima rekreacije na snegu, te često iznajmljuje skutere, a voli i da skija. U pauzama tih zimskih zanimacija, sa društvom sedi u popularnim lokalima i greje se toplim napicima. Uvek je okružen devojkama. Kada padne mrak, ni tada ne miruje, već obilazi poznate kafiće i klubove, u kojima uživa do zore - kaže naš izvor, što dokazuju i fotografije našeg paparaca, koji ga je uslikao u jednom od takvih noćnih provoda.

- Skupa pića su se nizala, a cela ekipa je bila na nogama skoro čitavu noć i đuskala. Kako je Brenin sin popularan među pripadnicama nežnijeg pola, za njegovim stolom su bile i devojke. Do zore se Viktor veselio sa ekipom, a na kraju provoda je kao pravi džek, kakav je i njegov tata Boba, iskeširao neverovatnih 63.000 dinara. Istini za volju, nije prvi put da ostavi toliko keša u lokalu, ali to za njega ne predstavlja problem. Njemu je najbitnije da svi oko njega budu veseli i da se dobro provedu, a tako je bilo i ovog puta. Kada je konobar doneo račun, Viktor se dohvatio novčanika i platio uz bogat bakšiš - otkriva za naš list izvor koji se zatekao na licu mesta.

Živojinović će još nekoliko dana ostati na poznatoj srpskoj planini, a onda se vraća u prestonicu, gde počinje sa pripremama za proslavu svog 19. rođendana.

Komentari (7)

Lignjoslav

20.03.2017 08:51

Nadoknadiće to omladina što sluša po klubovima Popovićeve zvezde trošeći pare koje su njihovi roditelji teško zaradili.Dalje ide dalje ide Brena i Saša ,a vi debili glasajte i plaćajte tu odvratnu muziku.

Dzeek 118

20.03.2017 10:35

@Lignjoslav - Hahaha šta je to ja sam za noc 100 soma dinara spisakao sam za vece

sneki

20.03.2017 10:53

@Lignjoslav - Zasto na Kopaoniku? Neka ide na kurchevel (francuska) ,,svajcarska . ali tamo te bahate bande niko ne bih ni primetio i niko ne bih slikao ni pisao o njima a ovaj gospodin je u pravu ...ja ne zivim u Srbiji ali se pitam dokle ce taj narod u srbiji biti toliko naivan i puniti im dzepove ,,,pozdrav

Sasa

20.03.2017 09:33

Zato su drzali magnet na strjomeru

Tomi

20.03.2017 11:34

Odsekoh se. Učini mi se da je slupao 63000e. Mama zato i zaradjuje da bi deca imala da troše. Kome će, ako ne njima?

Tomi

20.03.2017 11:34

Odsekoh se. Učini mi se da je slupao 63000e. Mama zato i zaradjuje da bi deca imala da troše. Kome će, ako ne njima?

N

20.03.2017 11:55

Debeli popularan.. ha ,ha,ha