Lepa Brena u Sarajevu
Promo/Admir Kuburović
Lepa Brena u Sarajevu

Promo/Admir Kuburović

Lepa Brena u Sarajevu slavila rođendan, Foto: Promo/Admir Kuburović

Najveća zvezda svih vremena dobila je sinoć i zvaničnu nagradu za životno delo u sarajevskoj Zetri. U prepunoj dvorani, na proslavi 25 godina kompanije "Avaz", na manifestaciji "Ekspresija" koja je okupila brojne izvođače iz čitavog regiona, Brena je u spektakularnom stilu proslavila i svoj 56. rođendan.

 

Na oduševljenje brojnih fanova, na scenu je sišla s neba! Pomoću specijalnih sajli za koje je bila zakačena pevačica je pevajući sišla u dugoj crnoj haljini. Salom se prolomio vrisak, a potom gromoglasan aplauz i spektakl je mogao da počne!

 

Pevačica je otpevala ukupno 16 pesama, a sarajevska publika joj je na binu dostavila zastavu na kojoj je pisalo "Sarajevo te voli, srećan rođendan" kojom se pevačica ogrnula. Cela hala pevala je uglas rođendansku pesmu, a slavlje je posle nastavljeno u jednom restoranu.

Nagradu za životno delo dobila je od direktora i čelnih ljudi kompanije "Avaz" kojom prilikom se Brena zahvalila kako publici, tako i Avazu, na veličanstvenom dočeku, prijemu i mogućnosti da prvu nagradu ove vrste primi upravo u Zetri te večeri.