Ispoštovali dres kod: Brena i Boba Živojinović
instagram
Ispoštovali dres kod: Brena i Boba Živojinović

instagram

Ispoštovali dres kod: Brena i Boba Živojinović, Foto: instagram

Folk zvezda u poslednje vreme kao da ponovo proživljava mladost, te joj nije problem da izlazi i da se ludo provodi, ponekad i da se blesavi kao što to čini omladina. Vlasnica „Grand produkcije“ i njen suprug, bivši teniser Boba Živojinović, nedavno su uživali na jednoj rođendanskoj zabavi u centru Beograda, tačnije u jednom restoranu na Kalemegdanu.

Kako je u pitanju bio maskenbal, poznati supružnici rešili su da se pojave sa veoma interesantnim maskama. Brena je bila prerušena u musketara, Boba u sultana, a taj spoj izazvao je veliku pažnju i smeh zvanica. Još neke poznate ličnosti uživale su u posebnoj proslavi koju su uveličali orketar, hor, ali i baletski igrači, između ostalih i Milan Gromilić, naš najpoznatiji baletan, a na čelu orkestra bio je poznati harmonikaš Aleksandar Sofronijević, koji se prerušio u seksi đavola. Sve je ličilo na zabave iz 17. veka, kada su balovi pod maskama bili popularni, a na ovakvom događaju u nekim novim ulogama zabavljali su se i Brenin i Bobin sin Stefan Živojinović i njegova devojka Dorotea.

Prigrlila sina i snajku: Brena, Stefan i Dorotea

instagram

Prigrlila sina i snajku: Brena, Stefan i Dorotea, Foto: instagram

Stefan je glavi imao zečje uši. Poznata srpska voditeljka i spisateljica Suzana Mančić provodila se sa prijateljicom Zoricom Šulc i ćerkom Teodorom Kunić, koja se uskoro udaje, te joj je ovaj izlazak bio i svojevrsno deovjačko veče. Suzana je bila maskirana u Kruelu de Vil iz crtanog filma „101 dalmatinac“, a Teodora i njena buduća kuma Zorana zadivile su muškarce kao arapske princeze. Kako bi što vernije prikazala crtani lik, Suzana je okrečila lice i na sebe natakla skupocenu bundu i bisere, što joj je sve u paketu odlično pristajalo, jer je je poznata po dramskom držanju i ophođenju s ljudima.

Potrudile se: Suzana, Teodora i Zorana

instagram

Potrudile se: Suzana, Teodora i Zorana, Foto: instagram

Ovakvo rođendansko slavlje retko se organizuje u srpskoj prestonici, te su svi sa osmehom u sitnim noćnim satim napustili ovaj događaj.