Goran Bregović
Milan Ilić
Goran Bregović

Milan Ilić

Goran Bregović, Foto: Milan Ilić

Kako saznajemo, nakon što su posle nekoliko biseva sišli sa bine, „dugmići” su nazdravljali uspehu u garderobi. Bekstejdž je za samo nekoliko trenutaka bio pun Bregovićevih prijatelja, agenata i producenata, koji su došli iz svih delova sveta i svi su vinom nazdravljali njegovom uspehu.

- U garderobu je stigla i Goranova supruga sa ćerkama, koje su bile euforične podjednako kao i tata. Bregin brat je sa njegovom porodicom takođe bio deo kratkog slavlja u bekstejdžu, jer nije bilo vremena za lumperajku zato što su muzičari morali biti odmorni za koncert koji je zakazan već za sutradan. Proslava uspeha dolazi u obzir tek nakon 26. novembra, kada će biti održan poslednji u nizu koncerata - kaže naš izvor blizak Bregoviću.

Ćerke mu prve čestitale uspeh u bekstejdžu

Petar Dimitrijević

Ćerke mu prve čestitale uspeh u bekstejdžu, Foto: Petar Dimitrijević

- Nakon što se malo opustio, Goran je sa porodicom otišao u njihovu kuću na Senjaku, gde su još kratko sumirali utiske i otišli na spavanje. Bregović je već sutradan morao biti budan ujutru u sedam, kako bi iznova organizovao probe i sve što je potrebno za novi koncert - objašnjava naš izvor.

Kako bismo čuli kako se oseća nakon spektakla kojem je prisustvovalo 20.000 ljudi, pozvali smo Bregovića, koga je još uvek držala euforija.

Iz Arene pravo kući:  Goran Bregović

Petar Dimitrijević

Iz Arene pravo kući: Goran Bregović, Foto: Petar Dimitrijević

- Postoje dani koje ne želimo nikada u životu da zaboravimo, a ovu su jedni od takvih. Nadam se da će se i publika dugo sećati ovog koncerta, kao što ja hoću. Nadam se da smo im ulepšali veče, kao što su oni meni svojom energijom. Sa istim žarom ću pevati i ostala dva koncerta - kratko je poručio Goran.