Anđelina Džoli
Tanjug/AP
Anđelina Džoli

Tanjug/AP

Anđelina Džoli, Foto: Tanjug/AP

Otkako su se Bred Pit i Anđelina Džoli razišli, obožvatelji su svoju pažnju usmerili na Brada za kojeg su pretpostavili da bi se mogao pomiriti s Dženifer Aniston. Dok su se svi bavili njegovim privatnim životom, njegova bivša supruga bacila je oko na novog pripadnika jačeg pola, i to Bredovog bliskog prijatelja.

Reč je o glumcu Šonu Penu koji je s Bredom 2011. glumio u filmu “Drvo života”.

– Anđelina neprestano razgovara sa Šonom preko telefona, a on joj je dao do znanja da bi voleo da je izvede na večeru kako bi je bolje upoznao – otkrio je izvor blizak glumici.

Takođe, naglasio je kako se ovaj trojac poznaje već godinama, ali da bi srećnom prijateljstvu dvojice glumaca mogao doći kraj s obzirom na to da Šon gaji jednake osećaje prema Anđelini kao i ona prema njemu.

On smatra da je Anđelina sjajna. Voli što je predana humanitarnom radu, pametna i neverovatno lepa.

– Iako Anđelina nije toliko zainteresovana za vezu i želi da se posvetiti svojoj deci, Šon neće odustati dok ne bude njegova – objašnjava izvor.

Inače, dok su Anđelina i Bred bili u srećnom braku, Šon je svoju ljubavnu sreću okušao s Madonom, kao i sa Šarliz Teron, ali čini se kako ni jedna od njih nije bila “ona prava”, piše Stori.