Biljana Sečivanović sa bratanicom
Rajko Ristić
Biljana Sečivanović sa bratanicom
Biljana Sečivanović sa bratanicom, Foto: Rajko Ristić

Popularna zvezda "Granda" Biljana Sečivanović krila je od javnosti da ćerka njenog rođenog brata ima talenta za muziku i da peva odlično, poput tetke. Biljanina bratanica već tri godine bavi se pevanjem, a sada je odlučila da pokuša da postane poznata.

Dvadesetjednogodišnja Nada Sečivanović, poreklom iz Mrčajevaca, juče se predstavila žiriju u muzičkom šou programu "Zvezde Granda" dvema pesmama, a oko izbora pesama i dobronamernim i savetima pomogla joj je popularna tetka. Sečivanovićeva je bratanici pružala podršku iz bekstejdža i od sveg srca navijala da prođe u dalji krug takmičenja.

Biljana Sečivanović sa bratanicom
Nada Sečivanović na sceni, Foto: Rajko Ristić

- Mnogo sam ponosna što mi je tetka Bilja Sečivanović, najviše zato što je odličan pevač. Njena podrška mi mnogo znači. Takođe, imam veliku odgovornost zbog toga što dobro peva, tako da moram to da opravdam, ali verujem da ću uspeti u tome - sa verom u sebe poručila je za "Alo!" mlada takmičarka.

Uspeli smo da razgoravamo i sa Biljom, koja je sa osmehom na licu govorila o ćerki svog brata.

- Celog života sam uz nju, pomažem joj i pružam podršku, a tako je i ovog puta. Posebno sam srećna što će sreću da okuša u baš u "Zvezdama Granda", koje su mene proslavile. Ovo takmičenje sigurno može da joj pomogne da prosperira, ima ko sa njom da radi i zaista je sve na najvišem nivou - rekla nam je Bilja.

Inače, Nada je žiri oduševila pojavom, a posebno direktora "Grand" produkcije Sašu Popovića.
Kako i ne bi, kada je obukla crnu kožnu haljinu sa dubokim izrezom u donjem delu.

Komentari (1)

ana

08.10.2015 13:32

"Čora " voli male zdepaste