Godinama srećno žive u San Hozeu, gde su gej brakovi legalni
Shutterstock
Godinama srećno žive u San Hozeu, gde su gej brakovi legalni

Shutterstock

Godinama srećno žive u San Hozeu, gde su gej brakovi legalni, Foto: Shutterstock

Kako „Alo!” saznaje, brat jednog od mlađanih moćnih lokalnih funkcionera (ime poznato redakciji) uhvaćen je „na delu” kako vara ženu... Bila bi to sasvim tipična priča, o kojoj se ne bi raspredalo i dan-danas, da nije dobila zanimljiv zaplet.

Političar se prepao

Uprkos nastojanjima da se ova priča čuva u strogoj tajnosti, kako to inače biva, ona je ipak procurela iz dnevne sobe. Kada se za ovo pročulo u određenim krugovima, bratu, koji je duboko u politici i ima velike ambicije, nije ni malo bilo svejedno kako će ova afera izgledati u javnosti. Kada su se stvari slegle, malo je reći da mu je laknulo.

 

Još 2009. godine rođeni brat političara koji je slovio za izuzetno porodičnog i tradicionalnog čoveka uhvaćen je u prevari. Kako obično i biva u takvim pričama, sve se razotkrilo kada su se akteri malo više opustili...

- Žena ništa nije sumnjala, dok ga jednog dana sasvim slučajno nije uhvatila na gomili kako je vara. Ali ne sa ženom u krevetu, već - sa muškarcem! Možete da zamislite njen šok! U tako maloj sredini, sa 60.000 stanovnika, to je neviđena bruka. Muž je pokušao da se pravda, al‘ ništa nije pomagalo... - priča naš sagovornik dobro upoznat s detaljima ovog ljubavnog zapleta.
Strasti se nisu smirile, te je brat preljubnik sa svojim dečkom odlučio da, praktično, emigrira!

Rođenog brata jednog funkcionera žena uhvatila s ljubavnikom

Shutterstock

Rođenog brata jednog funkcionera žena uhvatila s ljubavnikom, Foto: Shutterstock

Ubrzo nakon svega, kada su sve organizovali, Romeo i njegov pratilac zbrisali su u Kaliforniju. Kako „Alo!” saznaje, oni već godinama srećno žive u San Hozeu.

- Ovu državu nisu slučajno izabrali, jer je Kalifornija od juna 2008. godine legalizovala istopolne brakove. U svom rodnom gradu ne bi imao mira, a tamo u ilegali mogu da uživaju u svojoj sreći - priča naš sagovornik.

On otkriva i da su golupčići za pet godina u Sjedinjenim Američkim Državama uspeli lepo da se skuće.
- Uz pomoć dečka je uspeo da postane suvlasnik fabrike za proizvodnju hrane za kućne ljubimce. Biznis im cveta, ljubav takođe - završava svoju neverovatnu priču naš izvor iz ovog malog mesta.

Najjači lobi

Iako se o gej aferama na političkoj sceni Srbije ćuti, javna je tajna da je taj lobi jedan od najjačih. Upućeni tvrde da se među njima nalaze brojni uticajni političari, koji se u javnosti prikazuju kao porodični ljudi, sa suprugama i decom. Niko od njih se nije javno deklarisao kao homoseksualac, prvenstveno zbog straha od posledica po politički ugled i toga kako bi tipičan birač na to gledao.

Save

Komentari (30)

starica

28.07.2016 07:36

Pa sta ako je homoseksualac? Nemacki politicar G. Westerwelle, umro pre 4 meseca (FDP), jedno vreme Ministar za spoljne poslove, je cak ozenio svog prijatelja bez uticaja na politicku karijeru! I meni je trebalo dugo vremena da shvatim da postoje hetero-, bi-, homoseksualci, lezbejke...i da ih akceptiram, ali oni su oduvek postojali - ranije tajno, sada javno! To je nesto na sta covek nema uticaja - majka priroda se poigrala ...Politicari, glumci, spikeri, pedagozi danas zive bez predrasuda

momazver

28.07.2016 08:32

@starica - Bako sve ti njizi pobroja...a seljaka i seljanki nigde?! Oni TO ne radu?...il koristu životinjke?

Kurčević Andrija

28.07.2016 09:28

@starica - Znaci i ti ga fa....

roditelj

28.07.2016 10:04

@starica - Starica je u pravu. Samo, ja bih to nazvao bolescu. Sto se tice ovog slucaja, kakve veze ima brat politicar sa ljubavnim zivotom svog brata?

VOX

28.07.2016 10:10

@starica - A zasto se onda to krije, zasto nasi politicari to kriju,neka imaju muda pa neka se javno deklarisu,kada vec navodis ovaj primer,eto znaci mozes biti politicar i gej,ali zasto to onda srpski politicari ne kazu i nastave sa radom,nego problem je u tome sto se boje za svoje guzice i fotelje,moc,povlastice itd.,e tu je problem i onda interes prema moci,lovi,snazi prevlada nad interesom licnim,mislim seksualnom opredeljenju.

Ma bre...

28.07.2016 14:43

@starica - Tog istog ministra Japanska vlada nije htela da primi iz bas tog razloga! Zasto nam se servira kao prihvatljivo,ljudski i normalno ono sto Amerika plasira!Zemlja naseljena ubicama,silovateljima i olosem?Sta na primer Japan ili Rusija ili bilo druga kultura kazu na tu temu?

Dragz

28.07.2016 08:33

Unosan je to posao, naravno, ko može! Ali ko voli pare, taj nije ni gadljiv!

bgd

28.07.2016 09:22

jel to znaci da politicari nemaju ili ne mogu da imaju u familiji nekog ko je gay ili bi??? pa kako se ovo desilo jbt

sonja

28.07.2016 09:27

Kako vas nije sramota? Samo stio sliku niste stavili TOG politicara. Jjel to najveći greh nekog na poziciji? Molim vas bavite se vi, NOVINARI, nekim drugim mnoooogo gresnijim politicarima iz Pomoravlja!!!

GLUMICA

28.07.2016 11:20

@sonja - NISTA NE RAZUMES. Ovde je cilj da sirokoj narodnoj masi GEJ udje u usi kao nesto NORMALNO....EU od nas trazi da se razori porodica kao stub drustva.Sad od jednom svi su pe.edri i lez,ejke. Boze sacuvaj. PORODICA JE STUB DRUSTVA ali to EU nece....gej brakovi vode ka usvajanju dece od neprimerenih roditelja a sve to u BESPOLNO bice i surigat majke kojima ce da vlada TRILITERALA.

sonja

28.07.2016 13:44

@sonja - Ko je citao zna da je homoseksualnost uvek bila prisutna kroz vekove i pravekove, pa i sada. Nisam pisala da bih popularizovala ovu pojavu, vec da prilikom resavanja ovog novinarskog rebusa ukazem da isti NISU HRABRI da pisu o stvarmom stanju u Pomoravlju (narocito u najvecem gradu) i politicarima koji dominiraju u njemu. Ali da opisu stvarnost, a ne voznju na skuterima po Paraliji...

Nikola

28.07.2016 10:03

Kakav smo mi narod pa sta ako mu je brat Gay na koji nacin to diskredituje tog pliticara??? Mogla su ta dva GEYA da tu fabriku imaju u srbiji ali ne oni su Gay i nama takvi ne trebaju Zalosni je sto je covek zbog pritiska ne prosvecene okoline morao da se ozeni sada je siguran sam srecniji nego u nebeskoj Srbiji

Svako svoje brani

28.07.2016 10:37

@Nikola - E crni Nikola, Karanikola, rec gej pises velikim slovima na originalu, a naziv drzave malim slovom. Tu je vas problem, netolerancija!

jezik

28.07.2016 17:57

@Nikola - Neprosveceni se pise sastavljeno a kad ovakve branis treba paziti na pravopis, bar to da bude ok!!!!!!

fgfggf

28.07.2016 10:50

pozdrav uredniku kao i kreatoru ovog teksta uz veliku želju da pojedu što više psećeg izmeta zbog "(ime poznato redakciji)", pizde kukavičke...

Vir,vir bubo mala...

28.07.2016 13:05

@fgfggf - Hrabro,kulturno i muski! Ciji li si ti izmet,kad si se ko p..da sakrio i na ovaj nacin kevces!? Nisu Srbi ludi sto mrze te nakaze! I nisu oni nakazni u seksualnosti nego su totalan skart u svakom pogledu!

polstar

28.07.2016 11:11

Pa ako ,starlete, stavljaju na stub srama,koje su u vezi sa politicarima,zasto nece i politicare,sta su oni..neka ,zasticena klasa, kod nas ili ,opasna zona,!Zar to nije onda licemerje na kub!Nju proglasavamo,lakom damom,devojkom sumnjivog morala,ili ,ljubavnicom, a on ostaje i dalje samo,no name,..lik !Pa zar to onda nije ,podanicki odnos,svih nas, prema tim,tabuiranim,likovima!

lela stanic

28.07.2016 11:46

Ako želiš mesto u visokoj politici moraš da budeš gej ili da imaš potencijal za to.Lično znam da je to bila glavna preporuka za neke koji su i u Novon Sadu, a i u ministarstvima na dobrim radnim mestima.Nemam ništa protiv gejeva ali da zbog toga prave karijeru, naravno da imam.

Goran

28.07.2016 12:41

Maltretiraju gradjane Beograda i cele Srbije paradama,zatvaranjem grada i ogranicavanjem slobode kretanja,pune nam glavu gej propagandom, dice se nekakvom toboznjom podrskom gejovima i seksualnoj ravnopravnosti, a nece da se javno deklarisu!!!

Сава Прокоповић из Ритопека

28.07.2016 13:41

Ми не подржавамо противприродни блуд.

Deda

28.07.2016 14:27

Šta vas čudi sve peder do pedera.Nemojte izgovarati strane izraze GEJ.

Odbrana i samoodbrana

28.07.2016 14:49

Ja ne mogu da verujem da i pederi imaju botovsku sluzbu!Pitam se da li su iz istog krda ili je ipak masan sendvic u pitanu.

Provincija

28.07.2016 15:08

E moj Paunoviću...

pn

28.07.2016 17:32

Ma jel moguce?! Iz Pomoravlja?! 60 000 stanovnika ?!

Mladja

28.07.2016 17:40

Djaba sakrivate oci na slici kad svi vidimo da je to Palmin brat.

Palma ima brata?

28.07.2016 18:26

@Mladja - Pa nisi valjda uvek toliko glup? Bas se namestio da ga ovako uslikaju! Mada,ovaj fotograf (fgfggf)sto je ispljuvao redakciju,daje razloga za sumnju,ne bi redakcija rizikovala novu tuzbu!

pomoravlje

28.07.2016 18:57

@Mladja - Alo, bre, kakav Palma, drugi gradic je u pitanju tj. opstina a lepo pise da ima 60 000 stanovnika a Jagodina je veca!

citateljka

28.07.2016 18:58

Nisu oni krivi sto ih je priroda takve stvorila - to postoji i u zivotinjskom svetu. Osim toga kakve veze ima njegova seksualna orijentacija sa njegovim bratom? Svako zivi svoj zivot i kroji svoju, licnu sudbinu. Vi i ne znate koliko ih ima medju vama na svakom koraku .....Pustite ih da zive na miru jer ih je zivot vec na neki nacin kaznio ili oznacio! Mi smo jos zaostali da bismo pedere, lezbejke i biseksualce tolerisali....

Dejan

29.07.2016 00:15

Sve bi to ja u Aušvic na jedno turističko putovanje .

Sanja

29.07.2016 19:43

Bolje pisite o tome ko je sta ukrao na politickoj sceni Srbije, to je problem. Pisite o korupciji u zdravstvu, obrazovanju, drzavnoj upravi. Tekst nije ni interesantan. Jasno je da je narucen jer sto bi sada nekome palo na pamet da pise sta je radio neciji rodjak pre 7 godina. Politicare procenjujte prema tome da li su 1. posteni, 2. sposobni da obavljaju posao koji im je poveren - da bi ste mogli da se zovete novinarima, dotle sedi 1.