Branislav Lečić, Tvoje lice zvuči poznato
Promo
Branislav Lečić, Tvoje lice zvuči poznato

Promo

Branislav Lečić, Tvoje lice zvuči poznato , Foto: Promo

Deseta epizoda humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato” protekla je u znaku Branislava Lečića, koji ne samo da je pobedio nego je i otkrio kako je svojevremeno pokušao da zaštiti jednu damu od maltretiranja!

Naime, glumac je imitirao Antonija Banderasa iz filma „Desperado”, a posle tačke, kojom je oduševio žiri, ispričao je kako je i sam ispao heroj.

Branislav Lečić, Tvoje lice zvuči poznato

Promo

Bane Vidaković kao Bajaga, Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Promo

- Jednom prikom sam pokušao da spasem jednu ženu, koju je jedan muškarac maltretirao u prolazu na Terazijama. Okrenuo se ka meni, video da gledam i krenuo je ka meni. Morao sam da primenim jedan kratak udarac u glavu, nažalost. Nisam grub, ali sam morao, iznervirao me je i zbog žene i zbog prilaska. Iznenadila me je ženina reakcija, koja me je upitala zašto se mešam u njihove stvari, tako da sam izvisio i laganim korakom otišao - rekao je Lečić, za koga je žiri imao samo pohvale.

Tvoje lice zvuči poznato

Promo

Mira Škorić kao Kejti Peri, Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Promo

Zapaženi su bili i Stevan Anđelković kao Farel Vilijams i Mira Škorić kao Kejti Peri.

Tijana Dapčević briljirala je kao Madona, Bebi Dol kao Ejmi Vajnhaus, a Edita Aradinović kao Indira Radić. Zbog Edite, koja je pevala Indirinu pesmu „Zmaj”, Andrija Milošević preslušao je i pesme folk pevačice, pa je izneo svoje utiske:

- Nisam znao Indirine pesme, pa sam malo slušao i shvatio da žena peva neverovatno visoko, ima neku glaščinu i mnogo je teško da se to skine sa tim trilerima „aaaa“, to je nepojmljivo, a ti si to uspela - rekao je on.

Bebi Dol, Tvoje lice zvuči poznato

Promo

Bebi Dol, Tvoje lice zvuči poznato, Foto: Promo

Bane Vidaković otpevao je Bajaginu pesmu „Od kada tebe volim”, a Aleksandra Radović je imala zanimljiv komentar:

- Naravno da volim ovu pesmu, strašno je emotivna, a to je i zbog Bajage, žene vole te tople, baršunaste glasove, zato pevači sa tom bojom glasa odlično prolaze kod nas. Bajaga samo kaže „noć“ i ništa dalje ne treba - izjavila je ona.

Inače, Branislav Lečić je rešio da nagradu od 1.000 evra donira Unicefu.