Božo Vrećo
Marko Đoković
Božo Vrećo

Marko Đoković

Božo Vrećo, Foto: Marko Đoković

Naime, Vrećo je sredinom maja objavio na Fejsbuku da se zbog ljubavi sa “najdivnijom osobom na svetu, koju ga poštuje, razume, oseća i beskrajno voli”, seli u srpsku prestonicu, a sada je na istoj društvenoj mreži otkrio da se venčanje neće dogoditi zbog partnerove prevare.

- Desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvek gnušao. Pre nego što sam otišao kod njega da živimo zajedno, smetalo mi je nekoliko stvari koje se nisu uklapale, zbog čega su mi stvarale nemir - započeo je Vrećo iscrpan post na Fejsbuku u kojem je naveo da je preuzeo sve mere kako bi saznao ko je “čovek sa kojim treba da počne da živi”.

- Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvesno vreme. Saznali smo da je imao dupli život i da me je varao i lagao. Izgubio sam veru u ljubav, a pre dve noći sam isplakao sve što sam trebao. A što je najgore, kod takvih osoba je teško prozreti preljubu ili sam ja bio previše slep od ljubavi dok nisam progledao. Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku. Neko živi sa ovim celi život i ne zna sa kim živi ili se pravi da ne zna, ali ja ne mogu tako, a nemojte ni vi - napisao je emotivno skrhan Vrećo na Fejsbuku i dodao da jedinu utehu nalazi u podršci majke i sestre.

- I da znate da sam dobro i da sam jak, svašta sam preživeo u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega - zaključio je za kraj Vrećo.

 

Božo Vrećo

Facebook

Božo Vrećo, Foto: Facebook

Inače, sarajevski umetnik Božo Vrećo široj publici je poznat kao izvođač sevdalinki, autentičnog vokalnog i scenskog izraza. Vrećo već godinama unazad nastupa u ženskoj odeći, zbog čega ga mnogi porede sa Končitom Vurst.

 

Planirali zajednički život

Vrećo je sredinom maja na Fejsbuku najavio venčanje sa muškarcem iz Beograda. - Rekao sam da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije. Moja ljubav uskoro dolazi po mene, već idući mjesec mi se selimo u naš dom. Moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu - napisao je tada Božo na Fejsbuku, objavivši fotografiju poklona koji je dobio od tadašnjeg partnera.

 

Komentari (10)

GLUMICA

01.08.2017 12:57

Bozo je predivna osoba..bio musko ili zensko.Licno ga poznajem jer je studirao u Beogradu.Bozo.. posveti se muzici i modi .svet je tvoj.Bice ljubavi i to pravih.

Ja

01.08.2017 21:28

@GLUMICA - Ova "GLUMICA" "sve" zna..!? nema oblasti koju "ne drzi u malom prstu".

Predrag

01.08.2017 14:31

Možda se sad vrati sa tamne strane na pravi put.

verica perovic

02.08.2017 11:34

@Predrag - nikad nije kasno.mozda na pravi put ga vrati nas dr azariz iz novi kozarci kod kikinde.pet monaha sumica nasa priroda cist zrak molitve tiho pojenje itd. a nika se ne zna?

goca gocic

01.08.2017 14:50

E samo si nam ti falio. Odlaze nam lepi, pametni, vredni i normalni, a dolaze ovi"mimosvijeti". Boze sacuvaj i sakloni.

GLUMICA

01.08.2017 17:12

@goca gocic - a gde ti je on dosao? Covek zivi u Foci Ako si htela mogla si da ga slusas na Kolarcu ali ti verovatno slusas Seku i Cecu tako da tvoje vrednosti i tvoje misljenje o ovom velikom umetniku su nebitna

Сале

01.08.2017 17:01

Какав ужас! Пљуц!

miki

02.08.2017 08:59

kako ja sinu od 6 godina sad da objasnim zasto ovaj bradati covek ima dugu kosu i verenika... evo sad me dete pitalo,ja zamucao...

gavrilovic

02.08.2017 10:52

Glumice,sve si u pravu,pusti primitivce!Bozo je divan tip i umetnik.

johndonne

05.08.2017 06:13

who cares? i myself couldn't care less!