Boris Novković
Fejsbuk
Boris Novković

Fejsbuk

Boris Novković, Foto: Fejsbuk

Naime, pevač Boris Novković na svom Fejsbuk profilu otkrio je kako on i bivša supruga osam godina odgajaju dete s poteškoćama u razvoju.

- Mnogi će reći: "Što se raspravljaš zbog gluposti? Ali kretena raznih i glava im praznih, setim se. Reči otrova malih lažova peku me i vrtim film stari u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svetsko globalnom planu. Eto zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu , zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim , ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je nepobediva, ona se vidi u očima duše - napisao je pevač na svom Fejsbuk nalogu, a zatim do suza doveo svoje pratioce priznanjem:

- I još nešto. Sa li iko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina , dete sa specijalnim potrebama , eto to je moja misija broj jedan za razliku od vaših rijeci otrova - ispovedio se Novković.

 

 

Komentari (3)

Milica

07.11.2017 10:39

Pa sto nisi ostao sa tom zenom, da ZAISTA zajedno odgajate to dete? Nego si poleteo za novim izazovom, veciti decace? Neozbiljno. Neodgovorno. Mozda dajes pare za to dete, ali ako ona zivi sama sa njim, o njemu se brine ONA, a ne vi.

Ruza

07.11.2017 11:36

Ni prvi ni zadnji koji je pobegao od takve obaveze. Znam nekoliko slucajeva iz svog kruga poznanika, a ni ja nisam bila postedjena slicne sudbine. Razlika je u tome sto se otac vratio posle neuspeha nove ljubavi,a ja to prihvatila zbog svog deteta koje je patilo za ocem. Od tada je moje srce prazno, ali je dete srecno. Ko nije doziveo neka ne sudi i ne prica.

nedjo

07.11.2017 14:53

dobar muzicar.. i ne cudi