Bora Santana
Printscreen/Pink
Bora i Miljan u tuči

printscreen

Bora i Miljan u tuči, Foto: printscreen

Pre nešto više od nedelju dana imali smo prilike da vidimo kada je Miljan Vračević u rijalitiju "Zadruga" brutalno uhvatio za vrat i udario Boru Santanu. Tada je Bora rekao da će Miljan napolju morati da se obračuna sa njegovim bratom, do kog smo došli i koji je za "Alo!" otvoreno govorio o ovoj situaciji. 

Stefan Marinković, mlađi brat Bore Santane priznao je da mu je bilo jako teško da gleda kako mu Miljan udara brata, kao  i da razume zašto ga je Bora spomenuo kao zaštitnika napolju.

Borin brat

Instagram

Borin brat, Foto: Instagram

- Miljan je osetio nemoć jer sa Borom nije mogao da izađe rečima na kraj, prišao je Bori i uhvatio ga je za gušu, da bi ga onda kukavički, mangupski, na kvarno udario tako da se to ne vidi na kamerama. Udario ga je u vilicu i te kako, sram ga bilo zbog toga, a svi znamo da Bora nije tip za tuče. Mene je spomenuo jer sam ja u drugačijem fazonu od Bore. Treniram boks ceo život. Lako je njemu od 130 kilograma, i dva metra da nasrene na mog brata. Ne znam samo šta je mislio, da Bora nema nikog napolju? Mnogo se prevario ako jeste. Miljan je vozač, samo to može i da bude i zbog toga je toliko besan i kreće na fizički slabije - otvoreno za "Alo!" priča Stefan Marinković.  

Šta je još poručio Miljanu, pogledajte u video snimku:

Komentari (7)

plavac

03.12.2017 17:14

samo ti treniraj dva losa ubise milosa ili ubi puska i medjeda figurativno.ali tvoj ce brat dobiti samrcinu daje pamti za ceo zivot.udariti u stomak laktom na kvarno zensko e nece da moze brate.nije ni maca repa bez korena u beogradu.

nada

03.12.2017 18:00

Brat ti je i previse pustio jezicinu misleci da ce tako doci do cilja ali vara se - ukoliko ovako nastavi brzo ce izleteti !!!!!!!!!!

Prijedor

03.12.2017 18:27

Ne pomazu tebi ramena i misici kad ti je brat glup i lazov!!! Misli da je frajer sto napada Macu i udara podmuklo.Sram ga bilo.

ccc

03.12.2017 18:51

bora moze samo da se podsmeva podmuklo i ubija kokoske

Van Halen

03.12.2017 19:22

I ovaj buzdovan Miljan nasao nekome da se smeje! Em je ruzan, em je sirovina, em je naporan. Kome je taj jos interesantan? Osim sto nasrce na zene i slabije od sebe... veliki junak... dok ga zaista neko ne nauci pameti. Izbacite buzdovana napolje... neinteresantan je potpuno!

Hahahaha

04.12.2017 00:44

Miljan se bas uplasio, gace mu se tresu hahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahaaaah

nedzad nedjo

04.12.2017 15:36

eketale ando boro ando frejeri čororo