Bora Đorđević
Alo!/Rajko Ristić
Bora Đorđević

Alo!/Rajko Ristić

Bora Đorđević, Foto: Rajko Ristić

Paparaco „Alo!” uslikao je pevača u trenutku kada je sa menadžerom Banetom Obradovićem napustio odeljenje hitnog prijema, gde mu je ukazana pomoć zbog astmatičnog napada.

Kako saznajemo, Bora je tokom čitavog dana teško disao, ali mu pumpice za astmu nisu pomogle. Kada je usledio još jedan napad, a Đorđević skoro izgubio svest zbog nedostatka kiseonika, pozvao je u pomoć estradnog menadžera. Bane je istog trenutka došao sa sinom i odvezao Boru u Urgentni centar, gde je konsatovano da je muzičar tokom dana nekoliko puta imao astmatične napade.

- Tokom kasnih popodnevnih časova, Bora je primljen kao hitan slučaj u Urgentni centar, a žalio se na otežano disanje. Iako je uzimao pumpicu zbog astme, ali nije uspeo da uspostavi normalno disanje, zbog čega je potražio hitnu medicinsku pomoć. Čim je primljen u ambulantu, lekari su mu dali određenu terapiju, nakon koje mu je bilo bolje - priča izvor „Alo!“ blizak pevaču.

Bora Đorđević

Rajko Ristić

Bora Đorđević, Foto: Rajko Ristić

Koliko je iscrpljen, moglo se videti na licu muzičara u trenutku kada samo ga uslikali jer je jedva hodao. Kada smo pozvali Boru, on je potvrdio naše navode da je imao jake napade.

- Išao sam da posetim jednu staru prijateljicu sa kojom se dugo poznajem, a zove se astma. Dobro se osećam posle svega, dobrom brigom lekara i osoblja koji su me odmah primili i dali mi određenu terapiju da mi odmah bude bolje, osećam se kao nov. Svaka čast ljudima koji rade na Urgentnom centru, zbog njih sada mogu normalno da dišem - kaže za „Alo!” Bora i dodaje:

- Sve je prošlo bez većih problema. Imao sam nekoliko napada tokom dana i mislio sam da ne moram da idem u bolnicu i da će mi biti bolje od pumpica. Međutim, nije bilo tako, kako je odmicao dan i počeo da pada mrak, bilo mi je sve gore, pa sam pozvao mog prijatelja Baneta da me odveze do bolnice. Prijatelji kao što je on su retkost i beskrajno sam mu zahvalan - kaže Đorđević.

Inače, Bora je u nekoliko navrata u javnosti pričao kako mu astma predstavlja veliki problem kao pevaču, jer je nekoliko puta upravo zbog napada morao da otkaže nastupe, ali srećom, ovog puta to nije bio slučaj.