Maca i Bora
Printscreen
Maca i Bora

Printscreen

Delili krevet, ali sad Bora želi da pobegne, Foto: Printscreen

Sinoć je došlo do nove svađe između Mace Diskrecije i Bore Santane. Muzičara su pitali zašto se u odnosu sa ovom ukućankom ponaša "kako vetar duva", a onda je Santana priznao da prema Maci ne oseća ništa!

- Ne sviđa mi se Maca, zezao sam se malo sa njom. Uopšte mi ne prija! Gledam večeras da promenim krevet. Devojka mi glavu probija! Ja sam kriv za sve, ja sam ispao najgori. Ja sam se zezao sa njom, ona se zaljubila. Ne želim da komuniciram sa njom. Imam stresove od nje! Molila me je da je je*em! - rekao je Bora.

Bora je dodao i kako planira "svašta" da kaže o Maci, takođe smatra da je zbog druženja sa njom u lošem svetlu predstavljen u spoljnom svetu. Maca je burno odreagovala na Borine reči.

- Obećavam ti da ćeš od večeras tek doživeti stresove. Ispao si pi*kica! - rekla je Maca, a onda ukućanima rekla da se ona sa Borom zezala, a ne on sa njom.

- Ja ću da kažem pravu istinu! Došao je Miljan i rekao nam da smo mi super par, a mi smo tad bili u svađi. On je tada došao kod mene u kazino da me moli da se pomirimo, sve zarad toga da bi opstao ovde! A prethodno je rekao da bi da izađe odavde. Sinoć je opet doleteo da me pipka, ja sam to odbila - rekla je Maca.

- Sa takvim klošarom nikad ne bi bila, ja sam se sa njim sprdala, a ne on sa mnom - tvrdila je Maca.

Lepi Mića se uključio u celu priču i rekao kako mu je Diskrecija u poverenju rekla da ima dečka u Italiji, dok je otkrio kako mu je Bora rekao da ga je Maca seksualno zadovoljavala.

 

Komentari (2)

Prijedor

07.11.2017 18:20

Ko vjeruje lazovu kao Bora!!!

blanka

07.11.2017 19:52

Bora nije u pravu. Bilo mu je lepo i toplo kad je spavao sa Macom. Bora je mnogo neozbiljan i misli da je zivot sprdanje. U isto vreme ide dole kajron: "Boro vrci se kuci pokrali su ti sve gvozdje, alominijum, bakar i sve sto si imao u avliji".