Era Ojdanić
Alo/Rajko Ristić
Era Ojdanić

Alo!/Rajko Ristić

Era Ojdanić, Foto: Rajko Ristić

Ovog puta Dragana se nije pojavila na snimanju iz nepoznatih razloga, ali estradi nije manjkalo hrane i pića, iako domaćice nije bilo.
Na samom početku čuveni tandem Era Ojdanić i Bora Drljača bili su odlično raspoloženi, te su tako pesmom i šalom uveseljavali svaki sto, dok je ostatak dana bio rezervisan za degustaciju raznih specijaliteta!

Ne ispuštajući tanjire iz ruku, Era se posvetio svojoj koleginici Veri Matović koja nije bila preterano raspoložena za slikanje, dok je Bora, nakon koje čašice alkohola, zajahao novogodišnjeg irvasa ispred jelke!

Era Ojdanić

Rajko Ristić

Era Ojdanić, Foto: Rajko Ristić

Poznate dame istakle su svoje atribute, a svi pogledi bili su uprti u Janu zbog bujnog dekoltea. Pevačica se celi dan borila sa grudima koje je neprestano nameštala kako haljina ne bi otkrila više nego što treba.

Jana

Rajko Ristić

Jana , Foto: Rajko Ristić

Ubrzo su se pridružili i Mitar Mirić, Ćana, Boban Zdravković, Dejan Matić, Ćira i Goca Božinovska sa ćerkom Jelenom Vučković, a zvezda programa bila je Vesna Zmijanac.

Vesna Zmijanac

Alo!/Rajko Ristić

Vesna Zmijanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Vesna je na smimanje stigla vidno raspoložena u crnoj širokoj odevnoj kombinaciji, a zatim je za “Alo!” otkrila da jedva čeka da zavlada praznično raspoloženje.

- Čekam praznike da odem u svoj rodni grad Nikšić. Tamo se osećam kao u maminom stomaku! Kada dođem tamo gde sam udahnula svoj prvi dah, osećam se kao da sam se vratila u majčinu matericu - uveravala je pevačica, koja se nedavno vratila iz Grčke.

- Bilo mi je fantastično. U Atini se osećam kao kod kuće jer tamo živi puno mojih prijatelja. Kada sam u Grčkoj, samo se opustim i uživam u svemu što ta lepa zemlja može da ponudi - rekla je Vesna i dodala da ne želi da govori o željama za naredni period.

- O željama, koje mi se nisu ostvarile, ne bih da pričam. To ću otkriti kada budem pisala knjigu - otkrila je pevačica koja priprema veliko iznenađenje za svoju vernu publiku.

Komentari (1)

nedjo

01.12.2017 21:03

bora i era,starcko ludilo