Milan Veruović
Vesna Lalić
Milan Veruović

Vesna Lalić

Milan Veruović, Foto: Vesna Lalić

„Nijedna mafija nije jača od države, samo je pitanje da li vlast zaista želi da se obračuna s njom”. Ovom rečenicom počeo je svoj razgovor za „Alo!” Milan Veruović, bivši telohranitelj ubijenog premijera Zorana Đinđića, koji, kao i uvek, bez dlake na jeziku govori o najavljenom obračunu srpske policije sa mafijašima i njihovim klanovima, o čemu je govorio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Čovek koji je na svojoj koži osetio kako izgleda i koliko može da košta rat države sa kriminalom, jer je tog 12. marta, kada je ubijen Zoran Đinđić, takođe primio metak koji je ispalio Zvezdan Jovanović, kaže za naš list da mafije u Srbiji nema i da je to prva stvar koju moramo da shvatimo.

- U Srbiji nema mafije. Nismo mi takvo društvo u kojem se može stvoriti mafija, to mora svima koji o tome govore da bude jasno - kaže Veruović.

Ako nema mafije, kao što kažete, čega onda ima i kome mi to objavljujemo rat?

Kriminalci nemaju šanse protiv države!

Da li mislite da je država jača od mafije i kriminala?

- Ne bih da se previše upetljavam u tu priču, ali suština je da bez saradnje kriminalaca i države nema mafije. To je definicija. Isto tako, poznato je da svaka država može da bude jača od mafije. Iz toga se da izvući da mafija i kriminalne grupe kod nas u stvarnom ratu protiv države nemaju apsolutno nikakvu šansu. Samo je, ponavljam, pitanje spremnosti i odlučnosti države da krene u borbu.

- To što mi zovemo mafija zapravo su razne kriminalne grupe, povezane sa pojedinim državnim organima i njih država ponekad i koristi u svoje svrhe. Često bude i obrnuto, ali to nije mafija i nema nikakve veze s njom.

Zašto i kako onda razni državni zvaničnici danas, kao i te 2003. godine, pričaju o mafiji i objavljuju joj rat?

- Video sam i čuo to, ali moram da istaknem da su takve stvari jako opasne. Znate, kada visoki državni zvaničnici govore o postojanju mafije, onda takve stvari nužno dovode do horora koji smo gledali 12. marta, kada je ubijen premijer Srbije Zoran Đinđić.

Da li se onda može povući paralela između situacije koju smo imali tog 12. marta i današnje?

- Sam 12. mart je još velika nepoznanica za sve. Država je tada pokazala da nije spremna na obračun sa mafijom i sa problemima sa kojima se susrela, a na mnoga pitanja iz tog doba još nismo odgovorili, što nam je veoma potrebno. Kada pričamo o kriminalu tada i sada, mediji i svi izvlače neke paralele. Ja sam ubeđen da ne postoji mafija, kriminalna organizacija i jedan čovek koji može da bude problem za državu, a koji je od nje jači.

Zoran Đinđić

Profimedia

Zoran Đinđić, Foto: Profimedia

Veoma je opasno porediti sadašnje stanje i pitanje bezbednosti sa onima iz 2003. godine, kada je ubijen Zoran Đinđić, jer nas to može dovesti do novog atentata.

Da li mislite da je bezbednost Aleksandra Vučića danas ugrožena kao što je to bio slučaj sa bezbednošću Zorana Đinđića?

- U Srbiji vlada jedna velika bezbednosna nekultura koja nas vrlo lako može dovesti u ozbiljan problem u pogledu bezbednosti države i premijera Vučića. Licitirati sa bezbednošću premijera ili nekog državnog funkcionera preko medija ili neformalno je vid pripreme za ono što se dogodilo 2003. godine. Samim tim, to može dovesti u opasnost državu, ali i do toga da Vučić doživi Đinđićevu sudbinu.

Aleksandar Vučić

profimedia

Aleksandar Vučić, Foto: Profimedia

Objasnite šta zapravo mislite kada kažete pripreme za atentat?

- Mislim da je to javno polemisanje o bezbednosti premijera zapravo kopanje rupe bezbednosnom sistemu i medijska priprema za atentat. Sve se to dešavalo nekoliko meseci, odnosno, godinu dana pre 12. marta 2003. Znamo kakve su, nažalost, bile posledice. Pustimo bezbednjacima i stručnjacima da vode računa o bezbednosti premijera, a ne preko medija da polemišemo o tome. To nije tema za licitiranje i izvlačenje paralela.

Da li je Srbija izvukla pouke iz te 2003. godine?
- Jednu grešku smo skupo platili i danas je očigledno da nismo ništa naučili.

Navijačke grupe nisu mafija

U Srbiji se često navijačke grupe nazivaju mafijom, a navijači mafijašima.

- To tek nije tačno. Nisu navijačke grupe mafija. Kažem vam, u Srbiji nema mafije!

 

Komentari (110)

Kvazimodo Sorabius

16.10.2016 08:10

Sve, sve, ali nikako da pitaju Veruovića, kako je kao čovek od najvećeg poverenja Vuka Draškovića, član njegove paravojske, postao šef bezbednosti Đinđića? Potom, čemu laži o 'trećem metku', o 'ledenom metku': ko mu je mentor i na čijoj platnoj listi? Invalid biva telohranitelj Jeremiću u Njujorku - je li namiren..?

Znam te pusko kad si pistolj bila

16.10.2016 08:46

Samo ti nemoj pricati i analizirati bezbednosnu situaciju. Znamo i tebe i brata ti (burgiju) cime ste se bavili. Po direktivi ste postavljeni gde ste bili i gde ste sada. Kao veliki strucnjak sto nesacuva sefa? Poklopi se usima i cuti, pametniji si.

bc

16.10.2016 09:07

Srbija je naučila lekciju, i nikada više neće dozvoliti da joj ubiju premijera.

sanja

16.10.2016 09:08

Zaista sam iznenadjen ovakvim pisanjem.Narod ce stati uz svog Premijera necemo dozvoliti da mu iko naudi jer to ne zasluzuje.

TI LI

16.10.2016 17:20

@sanja - to govoriš u ime naroda? Ne želim mu kraj kao Djindjićev, ali da ne bih stala po tvojoj odluci u moje ime uz tvog premijera i ne bih. Ukrali ste mi deo mog pošteno stečenog prava, a ja da vas branim? Ko je šta zaslužio, odlučuje Bog, a ti piši u svoje ime.

TheRiddler

16.10.2016 09:09

Mislim da je drzava dovoljno sposobna da se obracuna sa tim kriminalnim grupama jednom za sva vremena. Ne mogu sitni jadnici i kriminalci da naredjuju premijeru sta sme a sta ne sme da radi.

Agaton

16.10.2016 09:24

Nadam se da ovaj čovek nije upravu, jer ako se to desi naša zemlja će da ode opet u srednji vek, a sad smo lepo krenuli napred.

veve

17.10.2016 04:34

@Agaton - gde si krenuo nabolje, evo treca godina konfiskovali manje plate, vise penzije, valjda d se prirodnim putem smanji broj penzioner, njima trebju lekovi, a sami moraju da kupe od cega bre covece, ako si u bolnici, donosis svoje lekove i kupujes ako trebaju druge. MI SMO U PRVOBITNOJ ZAJ. ne u sr.veku.Ne daj Boze nikom nikakvo zlo, pogotovo vlasti. U crkvi se molimo a njih.Krenuli iz zemlje napred jesmo u velik.broju!A i ministar je preporucio idite,pun para, doso iz EU banke da nas unapredi!

XXL

16.10.2016 09:37

U pravno uređenim državama država i mafija je razdvojena kao ulje i voda, a kod nas je k'o vodene bojice i voda.

Nenad

16.10.2016 09:47

Najgore je uciti na sopstvenim greskama.

Hemera

16.10.2016 09:49

Nije valjda da se Vučiću to isto sprema. Dosta nam je kriminalne države i pretnji. Aleksandar Vučić svakako traži rešenje za naše probleme. Srbija bez njega ne može da se razvija. U svom okruženju ima mnogo onda neprijatelja, ti kojimu smetaju neka ga sklone.Kad god Srbija krene da se razvija, i sprovede reforme mora neko da nastrada. Ovo je sramota da za 100 godina Srbija nema reformatora, svakog vladara ili premijera koji je krenuo da radi dobro za Srbiju je ubijen.

loki

16.10.2016 09:56

Mislim ipak da smo naučili mnogo toga iz 12.marta 2003. godine. Premijerovo obezbeđenje sigurno dobro funkcioniše.

Seka

16.10.2016 10:00

Bezbednost drzavnih funkcionera mora da bude na visokom nivou.

lela

16.10.2016 10:47

@Seka - Uopšte ne sumljam da jeste i da se o tome vodi računa .

deja

16.10.2016 10:08

Ovo je drzava ono nije bila i u tome je velika razlika.

Marta

16.10.2016 10:10

Covek je potpuno u pravu..Treba ga uzeti za bezbedonosnog savetnika...

DU#E I OKO

16.10.2016 10:19

Sta ce ovo Veruovicu? Da ne bi Dzoa vec bi u travu zarastao.Ne moze ovo da se poredi.Tada smo imali barem nadu a sada ne, Premijer aktuelni je ugorzen jer jer priznaje samo poltrone a ne profesionalce i jer sluzbe moraju da vode racina o njegovoj sujeti,pa ne mogu o bezbednosti. Djindjicc je bio stabilan i uravnotezen covek,zdrav brz. i Srbijom je vladao optimizam,Sada samo strah,beznadje ,depresija i otimacina.Posle onog sa Savamalom premijer moze da prica i radi sta hoce.Tu smo se zavrsili.

Nikola

16.10.2016 10:26

Verujem da su svi koji se brinu o premijerovoj bezbednosti svesni opasnosti po njega, i da sve preduzimaju da se istorija ne ponovi.

Alen

16.10.2016 10:39

Ovaj covek ima pravo u nekim stvarima a to je medijska kampanja protiv premijera tako je isto bilo u vreme Djindjica...ali nadam se da ce drzava ovaj put pobediti.

SAMO

16.10.2016 17:10

@Alen - si zaboravio, da su tu kampanju vodili baš AV Šešelj i Nikolić. Nikolić je sramno, najsramnije najavio ubistvo Djindjića, Vučić mu aplaudirao. Kada je ubijen slavili su, otvarali šampanjac, a posipaju se pepelom, nekakvim polaganjem venaca istom tom Djindjiću. A odgovor Koviljki i Ivanu, neukusno je porediti velikog DR. Djindjića i AV.

Branko

16.10.2016 10:49

Iskreno se nadam da Vucic nece doziveti Djindjicevu sudbinu jer bi to bila velika tragedija.

Maja

16.10.2016 11:07

@Branko - Ne moze se takav propust dogoditi 2x.

riki

16.10.2016 12:00

@Branko - Ne daj Boze..O tone ne treba ni razmisljati

Ivan

16.10.2016 10:53

Ne moze sa porediti danasna situcaija sa onom kada je ubijen Djindjic, jer aktuelni premijer nema kontakte sa kriminlanim strukturama, niti je koristio njihove usluge !

koviljka

16.10.2016 11:27

@Ivan - Svaka cast na komentaru.Djindjic i Vucic se nemogu uporedjivati.

brane

16.10.2016 10:54

Zaista trebalo bi da izvučemo pouke iz 2003 godine i uozbiljimo stvari.

Savo

16.10.2016 11:05

Djindjic je imao lose okruzenje oko njega i zato nije uspeo da se obracuna sa kriminalcima.

veve

17.10.2016 04:11

@Savo - Sadasnji ma jos gore, kada sam videla na pocetku ko mu je savetnik, ps sada ko ide na razgovore o Kosovu, ljudi koji su bez karaktera slati da predstavljaju zemlju, pa umesto 3-4/g, posle 1.g vracani pod pratnjom na zahtev onih u cijoj su zemlji bili, a premijer ih vodi kao savetnike, posebno jednog, mislim koji je bio u velikom centu u Evropi svi su znali da je i kako vracen, a ona ni manje ni vise olazi sa vrho, mislim da su se smejali.Posteni su kao i ovi u penziji i ne daju im da rade!!!!

sasa99

16.10.2016 11:12

Nadam se da nase sluzbe rade kvalitetno posao za koji su placene.

mangusta

16.10.2016 11:13

Veruovića treba vrlo ozbiljno shvatiti,a nisu samo naši kriminalci u pitanju...često se delovanja naših kriminalaca i međunarodne politike podudara...!

Vlada

16.10.2016 11:16

Opet neka nagađanja.

NE

16.10.2016 17:02

@Vlada - nagadjanja nego spinovanje. Hajde malo da se bavimo crnjim temama i zaboravimo Trepču, nezavisnost Kosova, Hercegovačku, težak život u zemlji Srbiji. Telal AV, Vučićević je jurnuo u tu priču, kao i uvek do sada. Dežurni krivac Mišković, a AV i druga "supruga" mu žive u naselju Belvil.

Ivan

16.10.2016 11:17

Nas Premijer je veoma inteligentan covek i nece priustiti to zadovoljstvo kriminalcima i placenicima da mogu da destabilizuju drzavu, a i naucio je od prethodnika sta treba delati.

Zoran

16.10.2016 11:26

Ne mozemo navijacke organizacije poistovetiti sa mafijasima. U svakom slucaju nadlezni treba malo vise da se posvete pitanjima bezbednosti i sigurnosti u zemlji.

Lukija

16.10.2016 11:28

Nadam se da nece nikog takva nesreca zadesiti.

Ika

16.10.2016 11:29

Verujem da je drzava jaca od kriminala i da se proslost nece ponoviti!

Milo

16.10.2016 11:30

Milan Veruović, bivši telohranitelj ubijenog premijera neka odgovori kako je bilo moguce da na putu od premijerove kuce do vlade premijer Đinđić bude ubijen. To je mogao da uradi samo neko iz njegovog okruženja. Koliko se secam Veruović je bio šef obezbeđenja.

Milica

16.10.2016 11:30

Tužno je ako zaista nismo izvukli pouke iz događaja iz 2003. Ali, čini mi se da je Vučić ipak daleko od Đinđićeve sudbine.

Sale

16.10.2016 11:40

Nikad se ne ponovilo. Nesot smo valjda naucili iz 2003. godine.

Miha

16.10.2016 11:52

Samo da se to ne desi, jer Vučić je jedini čovek koji može Srbiju da postavi na noge!

deda

16.10.2016 12:12

@Miha - Kakav neumasan komentar! To se ne sme desiti nikad vise bilo ko da je u pitanju i bilo kako da radi.

Petar

16.10.2016 14:31

@Miha - Srbiju samo jake i nekorumpirane institucije mogu da podignu na noge. Nijedan pojedinac to ne moze ma kako se on zvao. Ako smo nesto imali-imali smo raznih pojedinaca. Ako nam je nesto falilo,fali i falice -to su institucije. Sve ostalo je vec vidjena sarena laza.

Marko

16.10.2016 11:55

To se ne sme desiti.

Nenad

16.10.2016 11:56

Treba ispitati ovog coveka, jer ako ima neka saznanja, nadlezni organi to treba da znaju.

Vesna

16.10.2016 12:38

@Nenad - U potpunosti se slazem,jer doticni je menjao iskaze i uporno prica da iza ubistva stoje druge osobe a ne Legija.Ako nesto zna treba da kaze bezbedonosnim sluzbama u zemlji,a ne da na ovakav nacin izlazi u javnost.Ovo treba ozbiljno shvatiti!

Marko

16.10.2016 11:57

Безбедност премијера је на завидном нивоу,али додатне мере опреза нису никад на одмет

Slobodanka

16.10.2016 12:01

Onda su bila druga vremena. Mafija je vladala Srbijom. Danas je sve mnogo drugačije.

SADA

16.10.2016 17:36

@Slobodanka - se bore za prevlast u podzemlju. Ministar već četiri godine ćuti o kriminalcima u policiji? Ha. Treba isterati stare i zameniti ih novim. Smešne priče se plasiraju, zbog sve praznijih novčanika gradjana. Dobro su oni svi obezbedjeni i treba, ali ako oni nisu zabrinuti zbog siromaštva, mene baš briga za njihovo izmišljanje i kazivanje tog nekog Veurovića.

Aleksandar

16.10.2016 12:05

Bezbednost premijera Vučića mora biti na prvom mestu. Prošlost se ne sme ponoviti.

jasna

16.10.2016 12:07

Mislim da je Srbija po ovom pitanju, stabilnija neko ikad, u mogucnosti da se obracuna sa mafijom!

stefan

16.10.2016 12:12

Život premijera ne sme biti ugrožen.

Srecko

16.10.2016 12:14

Mislim da je Srbija mnogo naucila od smrti Djindjica a isto tako mislim da je ova Verulovic jedan od krivaca za smrt pokojnog premijera.

Ivan

16.10.2016 12:21

Stranim silama ne odgovara mocna Srbija.

Baki

16.10.2016 12:22

Drugacija vremena su bila ranije,drugaciji uslovi,sistem bezbodnosti u danasnje vreme je na jako visokom nivou.

Mira

16.10.2016 12:27

Ja ipak verujem da smo naucili lekcije iz proslosti i da je Vucic shvatio ovo vrlo ozbiljno.

Jovana

16.10.2016 12:27

Opasna je stvar suprotstaviti se mafiji! Ali to stvarno mora da se uradi, ilidrzava ili oni! Naravo, kome je stalo do drzave!

Miki

16.10.2016 12:29

Nadam se da se istorija nece ponoviti.

Vesna

16.10.2016 12:43

@Miki - tome se nadamo svi a svesni smo da mnogima smeta.

fiko

16.10.2016 12:33

Srbija je od 2003 mnogo napredovala a i nema toliko kriminala.

bane

16.10.2016 12:36

Krenuli smo sa parolom ,,ZAJEDNO SMO JACI,, Tako bi I trebalo da bude I nece biti ugrozena bezbednost naseg premojera...

Jovan

16.10.2016 12:37

Mislim da je ovo preterivanje jer Srbija je u vreme ubistva Djindjica bila banana drzava sto je sada daleko od toga.

Toma

16.10.2016 12:37

Vucic mora biti na oprezu...poveo je odlucnu borbu protiv kriminalaca.

Srećko

16.10.2016 12:38

Mislim da je Srbija sada mnogo bezbednija i stabilnija zemlja, nego te 2003 godine.

olja

16.10.2016 12:42

Niko normalan ne bi pozeleo da se ponovi nesto slicno.

Siniša

16.10.2016 12:47

Ne budi ptica zloslutnica.Vučić nema nikakve veze sa nekim kriminalnim klanom tako da je poređenje besmisleno.

joca

16.10.2016 12:56

Mislim da Vucic nema veze sa mafijom i da su ovo prazne price. Vidi se da se sada sve obavlja zakonski.

teodoro

16.10.2016 12:59

Ovo su samo gluposti, a on nije radio svoj posao kako treba. Djindjic je zato i ubijen

Daxa

16.10.2016 13:12

Jeste da i Vučić uvodi radikalne promene ali verujem da je dovoljno oprezan.

Lana

16.10.2016 13:25

Ja baš mislim da smo naučili nešto iz svojih grešaka. Nismo više toliko naivni i neoprezni.

Nenad

16.10.2016 13:28

Verujem da Srbija danas može da se izbori s tim kriminalnim grupama !

elena

16.10.2016 13:31

Jeste mac sa dve ostrice, ali Srbiji su potrebne i promene, a za to treba hrabrost.

max

16.10.2016 13:41

Srbija nije zemlja kriminala, na dobrom smo putu da se izborimo za kriminalnim grupama.

max

16.10.2016 13:41

Srbija nije zemlja kriminala, na dobrom smo putu da se izborimo za kriminalnim grupama.

Era

16.10.2016 13:47

Ne pravite paralelu sa jedinim evropejcem i našom izgubljenom šansom, i radikala koji je oličenje potpuno drugačije opcije. Nema smisla zarad pokojnog Đinđića. Io je i stradao da ovaj sadašnji dođe na vlast (ponovo).

obaveštajac

16.10.2016 14:01

Lupetanja istog. Nije Đinđića ubila mafija, njega su ubili u kordinisanoj akciji SAS-ovci i CIA. Dosta više laganja naroda.

ACA

16.10.2016 14:08

S OBZIROM DA JE TU DACIC KRAJ NJEGA VRLO VEROVATNO

Zivodar

16.10.2016 14:10

Posto doticni tvrdi da u Srbiji postoje samo kriminalne grupe, nadam se da posle Stefanoviceve akcije nece biti ni njih.

boris

16.10.2016 14:18

Pu, pu daleko bilo... Nadamo se da se to vise nkad nece ponoviti i ne sme da se ponovi!

Dario

16.10.2016 14:23

Da li svaka ispravna odluka, kao sto je iskorenjivanje kriminalnih organizacija, mora da predstavlja opasnost po neciji zivot? Podzavam ovu osluku kao i suzbijanje sive ekonomije i stvarno ne mislim da ce se bilo sta od ovog zaustaviti nekog pretnjom. Srbija je pocela da ide napred i nikakva pretnja to ne moze zaustaviti.

Pjer

16.10.2016 14:28

Pa valjda smo u stanju da se obračunamo sa tim jednim čovekom,a kada njega uklonimo raspašće se i njegova kriminalna organizacija,koja se uvek okuplja oko velikog novca! Svima je jasno da se radi o Miškoviću !!!

HAHAHA

16.10.2016 16:42

@ Pjer - Vučićeviću Dragane, ti li si?. Kada god je gusto u državi, eto državnog udara, eto atentata, a na AV a NT i nezaobilazni Mišković. Očima ne mogu da ih vidim ni jednog ni drugog, a tek novinarčića iz Železnika, ali nikada nikome ne bih poželela likvidaciju. Isto tako sa gadjenjem se sećam, kako su isti ovi slavili ubistvo premijera, a polažu mu vence. Fuj i neka ih Bog čuva.

lena

16.10.2016 14:30

Suzbiti kriminal u Srbiji i premijera maximalno obezbedjivati.

Pera

16.10.2016 14:44

Dokle vise Veruovic, covek koji je i sam iz podzemlja prica o kriminalnim grupama. Kako je postao sef obezbedjenja Djinkica. Koje on kvalifikacije ima za to mesto? I da li je jedan od glavnih krivaca za ubistvo premijera i njegov sef obezbedjenja kao nestrucna i nekvalifikovana osoba za tu poziciju? Kako je moguce da okolne zgrade koje gledaju na vladu i sa kojih se dvoriste zgrade Vlade vidi kao na dlanu budu neobezbedjene?Djindjic je bio glineni golub.

Данко Б. Марин

16.10.2016 14:51

Мејнстример , честит - познат као ,,Бургија"!

Hole

16.10.2016 15:02

Premijer mora biti besprekorno i maksimalno obezbedjen i imati pouzdane ljude uz sebe da se slucaj iz 2003.godine ne bi ponovio!

max

16.10.2016 15:16

To se u Srbiji ne sme desiti više nikada.

ana

16.10.2016 15:33

To se u Srbiji nesme desavati, premijer svoj posao radi odlicno.

Nesa

16.10.2016 15:42

Verujem da ih nece snaci ista sudbina.

Uros

16.10.2016 16:35

Danas je drzava daleko jaca, tako da se onako nesto nece ponoviti. Postoje mnogi kojima Vucic smeta, zato sto vise ne mogu sa Srbijom da rade sta hoce.

Svetlana

16.10.2016 18:46

@Uros - Premijer sada jedino moze da smeta opoziciji,jer vise ne mogu da potkradaju,lazu i varaju gradjane Srbije!

penziomer

16.10.2016 16:41

Znaci nema mafije nego samo sprege kriminalaca i drzave! A sta je onda mafija? Covek lupeta za medalju!

najjaci

16.10.2016 16:50

TO SE NECE DOGODITI!!!

kavaja

16.10.2016 16:53

jedno je sigurno,ako zelite uspeh u ratu protiv kriminala morate zaboraviti na njihova ljudska prava i ne sme im se dati nikakva sansa .

TnT

16.10.2016 19:45

@kavaja - Prevedeno,pod formom borbe protiv terorizma,ukinuti sva ljudska prava i ucvrstiti diktaturu.

mr burns from simpsons

16.10.2016 16:57

interesuje me da li sendvic/sokic pisarcici kada rade nedeljom imaju neki dodatak ih je danas ovoliko sto je vreme tunjavo pa nemaju sta drugo da rade?

dekile

16.10.2016 20:57

@mr burns from simpsons - I uglavnom se potpisuju kao zene

jela

16.10.2016 16:57

Sigurno je da se tako nešto više neće ponoviti, jer je sada sve mnogo jače i stabilnije u državi!

borko

16.10.2016 23:01

@jela - Au bre sestro na cemu li si ti...

vesna

16.10.2016 16:59

Znaci, nesto krupno moramo da sakrijemo, kao npr da se NATO-u prepusta baza u Nisu (satro, vlada drzi sednice u provinciji, da se priblizi narodu, sa sve direktorom SB, americkim, britanskim i EU glavesama......buahahaha!), pa se dr Nesa dosetio genijalne ideje, mislim, nagledao se Nesa Balkanskog spijuna, pa ideje samo naviru! A ovaj je imao vrlo mutnu ulogu u Djindjicevom ubistvu, te sada savetuje......mislim, beste deco od ovog ludila cim navrsite 18.!

Maiai

16.10.2016 17:08

Gospode Boze... nasiljem se nista nece resiti, kamoli na ovakav nacin.

ivana

16.10.2016 17:30

To se u Srbiji ne sme vise nikada desiti.

Zoki

16.10.2016 17:36

Ovo treba shvatiti kao pretnju i odmah reagovati!

desa

16.10.2016 18:04

Novinarii i razni zastitnici iznose tajne u medijimai tako da se jos samo nezna kad Vucic ideu WC.

GRGA

16.10.2016 18:35

Malo je to verovatno, više ti koji su takve zla činilli nisu u Vladi.

paja

16.10.2016 18:40

Mislim da se to vise nikada nesme desiti u Srbiji.

jocaaa

16.10.2016 21:43

Pa sta bi mu falilo da udje u istoriju

kobasica srbije

16.10.2016 22:12

MIslim da premijer nije bezbednosno ugrožen jer on nikada neće imati hrabrosti da direktno udari u osinjak kao pok Djindjić, on udara na Kosmajca pa ga posle puštaju i nemogu mu naći ni utaju poreza kao otežavajuću okolnost.

Teodora

16.10.2016 22:16

Ko će da prlja ruke vučićem? Pa on nije vredan ni da ga čovek pljune. Vredan je jedino i isključivo suđenja i višegodišnje robije, uz konfiskaciju vredne a nezakonito stečene imovine. Za sve što je učinio ovoj zemlji i narodu od početka devedesetih,od šešeljevog đaka radikala,uvek bliskog vlasti, preko miloševićevog sluge, ministra za informisanje, grobara srpskih medija,ratnog huškača do okorelog lažova i pljačkaša od pre 4 godine kada je uzurpirao vlast u Srbiji

juka

16.10.2016 22:41

POkojni premijer đžinđić je ubijen iz ulice nemanjine br 9,mučki u leđa...iz admirala geprata su gađali samo kao podrska i odatle nije pogođen..da se mi razumemo kao prvo.kao drugo danasnjje stanje srbije je jako loše,oseca se,premijer mora biti oprezan...ako ne prizna kosovo i on je u opasnosti.....jednostavno u srbiji nikada nece biti dobro jer za to imaju interes drugi a premijer mora slusati druge...bit ce opet svašta...kriza je...

scipion

17.10.2016 05:46

Šta se to tebe smatra.Sam pao sam će da se ubije.Tako proaze svi izdajnici koji sarađuju sa najgorim naepprijateljima Srba,Rusa i pravoslavlja.Neka ga ga čuvaju Veber i Neša Slina.