Bojana Milanović i njen verenik Joviša Marinković
Fejsbuk
Bojana Milanović i njen verenik Joviša Marinković

Fejsbuk

Bojana Milanović i njen verenik Joviša Marinković, Foto: Fejsbuk

„Ne znam zašto se ubila! Neprestano se pitam i non-stop razmišljam o tome! Mnogo mi je teško zbog svega, nije čak ostavila ni oproštajno pismo! Ništa nije ukazivalo na to da će učiniti tako nešto!”

Ovo je poručio Joviša Marinković, verenik Bojane Milanović (24), pripadnice Vojske Srbije, koja je u nedelju uveče u selu Dublje kod Bogatića pucala sebi u glavu iz lovačkog karabina. Bojana je bila u četvrtom mesecu trudnoće, a u subotu je s Jovišom trebalo da sklopi građanski brak i uzme njegovo prezime!

Porodica, rođaci i prijatelji i dalje su u šoku nakon što je Bojana u nedelju oko 19 sati pucala sebi u glavu iz verenikovog oružja dok je on bio na poslu! 

- Nema više šta da se kaže, sve je već rečeno i ne želim ništa da komentarišem! Mnogo mi je teško, ne znam zašto je to učinila. Ne želim ni da pričam o tome kako su njen brat i majka - poručio je Joviša isprekidanim glasom. On je, inače, takođe zaposlen u Vojsci Srbije.

Kako smo saznali, juče je na Centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici viđena Bojanina majka Snežana, koja je došla da zakaže ćerkinu sahranu.

- Žena je potpuno uništena! Došla je u pogrebno preduzeće da zakaže sahranu svoje ćerke, možete samo zamisliti kroz šta ona prolazi! Njen život je sada uništen, imala je samo Bojanu i njenog brata Sašu, a sada je ostala i bez ćerke! Sahrana će biti obavljena u Mitrovici, odakle je ona, iako je od Nove godine živela kod verenika u selu Dublje kod Bogatića - ispričao je izvor blizak istrazi.

Crn početak nedelje!

Nepoznata žena (30) nađena je obešena o drvo u šumi na Đurđevom brdu kod Jagodine. Telo su prekjuče pronašli prolaznici, koji su odmah obavestili policiju. Identitet žene još nije utvrđen, pošto kod nje nisu nađena lična dokumenta. Ono što su prolaznici primetili jeste da je žena bila istetovirana po čitavom telu.

Kako saznajemo, obdukcija tela Bojane Milanović završena je juče oko 12 sati na VMA, nakon čega je njena porodica preuzela telo. Bojana i Joviša su radili kao vojna lica po ugovoru, a kako nezvanično saznajemo, na jučerašnji dan je, kako su planirali, trebalo da kupe burme.

Meštani sela Dublje kod Bogatića i dalje su u neverici zbog Bojanine smrti, jer, kako kažu, niko nije mogao ni da nasluti da može da učini tako nešto.

- Svi govore kako je bila vesela, srećna, kako je uživala u životu... Ostaće tajna zašto je to učinila! Volela je izlaske, da se druži s drugaricama, da se sređuje, volela je svog verenika, koji je bio dobar prema njoj! Šta je moglo da pođe naopako, nikome nije jasno! Neki se čak pitaju da li se možda slučajno ustrelila, ali samo ona zna šta se dogodilo! Čudno nam je da se na to rešila dok je bila trudna, a baš je bila srećna što će postati majka. U selu su svi užasnuti zbog tragedije i sve nas je to mnogo pogodilo. U početku je dosta pomagala u kući u kojoj je živela, a posle je morala da miruje zbog trudnoće - kaže jedan od komšija u ulici Kralja Aleksandra u Dublju, gde je Bojana živela sa verenikom i njegovom porodicom.

Pucala sebi u glavu u četvrtom mesecu trudnoće

Fejsbuk

Pucala sebi u glavu u četvrtom mesecu trudnoće, Foto: Fejsbuk

Podsetimo, Bojana je pucala sebi u glavu sat nakon što je njen verenik otišao na posao. Kada se ujutru vratio, zatekao je Bojanu u krevetu u lokvi krvi, a pored nje je bilo oružje! Rođaci kažu da su Bojana i Joviša voleli da putuju, da su živeli mladalački i da su kao par delovali srećno. Dva dana pre nego što se ubila, bila je s verenikom na izletu u manastiru Ćelije kod Valjeva. Poznanici su poručili nakon ubistva da porodicu Marinković u poslednje vreme „tera maler“, jer se Jovičin otac obesio pre tri godine.

Komentari (5)

Сараџогла

25.04.2018 16:26

Ставила је метак у цев а онда загледала и чачкала ... и крај приче!

GLUMICA

25.04.2018 19:10

ubijena

Цицка

25.04.2018 19:50

Из ловачког карабина ?. Мало је необично да се из карабина убила а није била висока ни руката , да ли је имала још неко оружје из чега би било лакше извести тако нешто онда би то била друга врста приче , а треба и проверити ДНК нерођеног детета да се има и то у виду , није то ништа ружно него да се ипак све провери да се не затвори случај тек тако поготову ако није било назнака за тако нечим. Лепа девојка, добра, добар посао имала баш је чудно , мене би копкало да сам полиција све док не дозна

eeee bravoooo

25.04.2018 20:00

@Цицка - DNK, to sam i ja pomislila, ali bih malo preispitala i devera i jetrvu, koji dele kucu sa njima. Pazi ovo, culi su kao da je nesto palo, a zena odrzava trudnocu, pa ZASTO NE ODOSE DA VIDE KAKO JE......

Sasa

25.04.2018 21:23

Mozda dete nije bilo njegovo, a ona nije bila dovoljno psihicki jaka da resi tu situaciju.