Bojana Stamenov
Oliver Bunić
Bojana Stamenov

Oliver Bunić

Bojana Stamenov, Foto: Oliver Bunić

- Mediji mogu da prate mene kao umetnika, a mogu i da prate to da li sam smršala, da li sam se ugojila, da li imam dečka, nemam dečka, kako sam se obukla... Smatram da nisam jedna od tih estradnih umetnica i likova koji treba da budu praćeni na konto mode i izgleda - rekla je Bojana Stamenov za Bulevar i dodala:

- Istina je da sam smršala i istina je da hoću još da smršam. Sad su bili praznici i bila sam na dozvoljenoj pauzi, ali sad kreće proleće, kreće šetnja...

Bojana ima i jednu veliku želju:

- Otkad je moja starija sestra rodila sina i podarila mi sestrića, uživam u najdivnijem statusu tetke. Todor ima tri godine, a njegova mama me proziva da je krajnje vreme da joj uzvratim i postanem majka. To je, zapravo, i moja najveća želja, zbog nje sam se i upustila u ovu misiju mršavljenja... Planiram da za godinu i po stignem do dvocifrenog broja kilograma. Pa i ako potraje duže, nije strašno. Kilogrami se nisu stvorili preko noći, pa preko noći neće ni otići – objasnila je tada šarmantna pevačica.

Komentari (6)

gago

22.02.2017 09:23

Upornost ce na kraju da se isplati.Sto se sporije skida kilaza to je i uspesnije i teze se vraca.

ana

22.02.2017 09:28

@gago - jos je mlada i jos mote da bude majka

Tanja

22.02.2017 09:35

A ja mislila ima bogzna šta da nam saopšti? Znamo da slabiš, već si nas jednom obavestila i držimo ti palčeve. Meni lično je odlična pevačica i vrlo simpatična. Samo napred!

Elena

22.02.2017 10:52

Bokice samo napred!

Драгомир

22.02.2017 16:48

Да ти нама изађеш пред Европу и отпеваш глупаву песму на енглеском језику,па,бре,нећем да чујем за тебе!Баш ме брига како изгледаш и шта радиш!А шта само радиш види се по теби!Све песме које су победила на Евро зезанцији су певане на српскоме језику а ти давај на енглескоме?Да ми је да знам ко ти је то наредио?

Maki

23.02.2017 02:48

Devojko, kupi 2 psa, voli ih, neguj, šetaj 2-3 puta dnevno, hrani ih i četkaj, pruži im dom, a oni će da te štite i paze... Tako ćeš šetati i oslabiti, a posle na biciklu, pa ih tako šetaj... Posveti se sebi, svi imaju nekoga, a ti nikoga, grehota je!