Kao žena od gume: Bojana  Ristivojević
Zoran Ilić
Ristivojevićeva se osamila u kompleksu „Slovenska plaža“

Zoran Ilić

Ristivojevićeva se osamila u kompleksu „Slovenska plaža“, Foto: Zoran Ilić

Osim što je koristila čari ovog luksuznog zdanja, ona je u jednom u trentku odlučila da meditira, ali je od svih mesta u ovom rizortu izabrala travu po kojoj je zabranjeno hodati.

Da stvar bude gora, Bojana je Budinu pozu zauzela baš pored znaka za zabranu, koji samo što joj nije izbio oči, ali je ona ipak odlučila da se vodi izrekom: „Pravila postoje da bi se kršila”. S obzirom na to da je zbog prestupa učesnike riajlitija „Parovi”, koji vodi već nekoliko sezona, slala u izolaciju da bi se postigla kosmička pravada, tamo bi trebalo da završi i Bojana.

Kao žena od gume: Bojana  Ristivojević

Zoran Ilić

Kao žena od gume: Bojana Ristivojević, Foto: Zoran Ilić

Za razliku od rijaliti igrača, koji kaznu izdržavaju u izolacionoj sobi, Ristivojevićeva je dan provela u ovom luksuznom kompleksu opasanom zelenilom i sa bazenima u kojima uživa većina gostiju ovog hotela. Obuzeta lepotom i prostranošću bazena, Bojana se nije ni spustila do morske plaže iako je od nje deli samo šetalište, već je uz knjigu, koktele i ćaskanje sa prijateljima ostala u krugu kompleksa.

Bojana Ristivojević

Zoran Ilić

Bojana Ristivojević, Foto: Zoran Ilić

Ona je iskoristila i parkić ovog rizorta kako bi vežbala, pravila zvezdu i stav na šakama, u čemu joj je pomogao i jedan od prijatelja. Zgodno telo i prepoznatljiv osmeh odao je voditeljku, pa su joj prilazili mnogi turisti, koji su bili zaljubljenici u rijaliti koji je vodila.

ALO! U CRNOJ GORI

 

Komentari (3)

Milica

31.07.2016 07:44

Nevaspitanje!!! Pa da je drugacija ne bi ni pod kakvim uslovima pristala da vodi ono dno od rijalitija. Sto bolje od nje i ocekivati? Ista kao i ucesnici: samopromocija po svaku cenu.

Miladin

31.07.2016 10:52

Posle video klipa koji su kolege novinari zataskali ekspresnom brzinom pojavi se opet ona ovog puta obucena bez partnera bokalice ocrtava ti se svasta ispod bikinija .....

Budva

31.07.2016 19:07

Sad mi jasno zasto letuju u Budvi,da su na noj eksluzivnoj destinaciji,ne bi se znalo nista o njima jer ih noko i ne poznaje.Budva je meka za sponzoruse starlete i krimose