Bojana Bojanić
Promo
Bojana Bojanić

Promo

Bojana Bojanić, Foto: Promo

Trka za najbolju je već počela a takmičarke se ocenjuju u preliminarnom intervjuu, kupaćem kostimu i večernjoj haljini. Titule koje se mogu osvojiti u ovim kategorijama su Najbolja večernja haljina, Najbolja figura, Najbolji nacionalni kostim, ali i Mis Fotogeničnosti i Mis Kolegijalnosti.

S obzirom na to da su preliminarni intervjui u toku, stupili smo sa Bojanom u kontakt.

Bojana nam je rekla da je na žiri ostavila jak utisak i da se jedino ona zadržala na intervjuu duže od predviđenog vremena. Razlog tome je njen odgovor na pitanje zašto misli da baš ona treba da pobedi gde je između ostalog rekla da ima X faktor!

Usledilo je zanimljivo tumačenje X faktora i u tu diskusiju se umešao čitav žiri. Kaže da joj je to bio i cilj jer je skretanjem pažnje dobila više vremena za komunikaciju i predstavljanje. Takođe, Bojana je doživela i jedno prijatno iznenađenje, izabrali su je za snimanje reklame hotela "Sunrise Crystal Bay Resort", u kom je zajedno sa ostalim takmičarkama i smeštena tokom ovog takmičenja.

Bojana Bojanić

Promo

Bojana Bojanić, Foto: Promo

Razgovarali smo i o nacionalnom kostimu za koji Bojana kaže da će to biti jedan vrlo jedinstven koncept a u pitanju je bela stilizovana teniska haljina koju je radila Marija Šabić.  U ruci će nositi teniski reket ukrašen cirkonima i trakama sa bojama naše zastave. Na reketu će pisati br. 1 što svetu šalje poruku da Bojana dolazi iz Srbije, zemlje tenisa i Novaka Đokovića.

Imaće i zlatne teniske loptice na kojima piše Srbija, a dok se bude predstavljala u ovoj haljini, Bojana će loptice bacati u publiku.

Ostale kreacije koje bude nosila su dela naših najboljih dizajnera - Nataše Župac, Marije Šabić, Mladena Milivojevića Barona i Danijele Božić, dok je kupaći kostim dizajnirala Ena Popov, a nakit Bling Bling.

 

Tagovi

Komentari (1)

nedjo

18.01.2018 21:21

ko je ova mlada domacica?