Bojana Maljević
Instagram
Bojana Maljević

Instagram

Bojana Maljević, Foto: Instagram

Kako saznajemo, Bojana je neko ko u svemu poštuje kućni red, ali o tome izgleda nisu bili obavešteni studenti koji su se nedavno doselili u njenu zgradu. Žurka u stanu koji se nalazi u ulazu gde živi lepa glumica trajala je čitavu noć, zbog čega nije mogla da spava.

- Samo bahata budala može da napravi ogromnu žurku, a da ne obavesti prethodno stanare zgrade - bilo je sve što je prokomentarisala Bojana, jer učinjenoj šteti i neprospavanoj noći više nije bilo leka.

Komentari (5)

Doktor

04.12.2016 08:40

Zbog cega je ovo udarna vest?

Nislijka

04.12.2016 09:32

Mora postojati kultura stanovanja.Kod nas vlada nekultura na svim nivoima od Parlamenta pa naniže.Stanovala sam 35 god.u stanu ,zgrada u cntru grada (gradić na jugu Srbije)sa 8 stanova...problemi su krenuli unazad 10-ak god...od kuvanja na terasi,proslsvama bez najave...mada je to bilo sporadično.U blizini stana su kafići sa preglasnom muzikom, do zore ,svakodnevno,posebno za dane vikenda...takvu buku ne mogu da izdrže zdravi a kamoli bolesni,deca i stariji ljudi.Odselila sam se.

Сава Прокоповић из Ритопека

04.12.2016 11:08

Она је политичарка. Због ради тога је битно да спава и да буде наспавана. Добро је што се прати спавање политичара. Ми подржавамо наспаване политичаре, посебно политичарке.

gavrilovic

04.12.2016 13:02

Samo bahata,sobom nezadovoljna budala moze da poveruje da nas ova osoba interesuje.

stanarka u soliteru

04.12.2016 14:58

Odluka o kucnom redu se generalno ne postuje, narocito u velikim zgradama.Ne postuju je stanari, podstanari ali ni inspekcija koja je zaduzena za nadzor nad njenim sprovodjenjem.Ako su mala deca iznad vas, onda je to u pravilu skakanje i trcanje i igranje loptom i to sve na golom parketu preko celog dana,iako je zabranjeno odlukom.Roditelji kazu da mrzimo decu.Busenja i lupanja bez najave,kucni savet ne funkcionise,komunalna policija ne funkcionise i sve se svodi na svadje stanara a reda nema.