Zvezda Granda: Zvezdana Stevanović
promo
Zvezda Granda: Zvezdana Stevanović

promo

Zvezda Granda: Zvezdana Stevanović, Foto: promo

Boris Obreški, internacionalni edukator za italijansku kuću „Emmediciotto”, otkriva za „Alo!” šta je u trendu ove jeseni i kako pravi originalne frizure uz koje bi svaka žena mogla da zablista na crvenom tepihu!

On kaže da je trend broj jedan melting, farbanje kose topljenjem boja, kojim se postiže što prirodniji izgled. Topljenje ili melting je tehnika koja meša pramenove sa osnovnom bojom kose, tako da prelaz između farbane kose i prirodne boje nije upadljiv. Koriste se nijanse koje su približne prirodnoj boji kose kako bi se stvorio topljeni izgled.

Boris Obreški je pristao da čitateljkama „Alo!” otkrije kako neguje kosu popularne Zvezdane iz „Zvezda Granda“, kao i poznate pevačice Anabele Atijas i modne blogerke Lune Đogani i tako pokaže kako se zvezde transformišu. Među poznatim ženama koje su Borisu poverile brigu o njihovoj kosi jesu i misica Sanja Papić i pevačica Olja Bajrami.

Boris Obreški

promo

Boris Obreški, Foto: promo

On kaže da su žene poludele za novim trendom farbanja kose!
- Moderne su jače nijanse, kao što su tamnoplava, lila, roze i boja lavande, koju trenutno nosi zvezda „Granda“ Zvezdana Stevanović. Ona voli da eksperimentiše i da uvek izgleda drugačije. Cilj joj je da privuče pažnju i definitivno bude drugačija. Bira boje koje su smele i upečatljive - navodi Boris.

On kaže da ombre tehnika šatiranja, tačnije prelivanje boja na kosi, nije potpuno pala u zaborav, ali da se lepše izvlačenje pramenova dobija tehnikom balejaž (na francuskom znači slikati). Pramenovi koji se dobijaju ovom tehnikom šatiranja deluju prirodno, kao da je sunce unelo nijanse u vašu kosu.

Bivša mis Srbije: Sanja Papić

promo

Bivša mis Srbije: Sanja Papić, Foto: promo

Luna Đogani, ćerka poznate pevačice Anabele i densera Gagija Đoganija, neguje prirodni izgled kose.
- Luna je dosta eksperimentisala nijansiranjem. Sada smo je ošišali na duži bob, što je dosta popularno i ofarbali smo je u prirodnu boju, što joj najbolje stoji. To je tamnosmeđa boja, koja je naročito atraktivna među mladima - navodi naš sagovornik, kod koga žene uvek traže termin više. Anabela, prema rečima Borisa, prati trendove, ali nije rob modnih diktata.

- Eksperimentisala je od kraće do duže kose. Atraktivnija je sa dužom kosom, koju smo joj ofarbali u prirodne nijanse lešnika i čokolade. Do lica joj je ostala prirodna boja kose, dok se sa ostatkom igramo i bojimo je u svetlije tonove - kaže popularni frizer i dodaje da mu je Anabela najlepša kao plavuša.