Aleksandar Jovičić sa suprugom
Alo!
Aleksandar Jovičić sa suprugom

Alo!

Aleksandar Jovičić sa suprugom, Foto: Alo!

Aleksandar Jovičić, predsednik beogradske opštine Palilula, za dva meseca će postati otac jer je njegova supruga Mirjana u sedmom mesecu trudnoće. Sin Teodor će na svet doći početkom decembra i nosiće grčku verziju imena Božidar, kako se zvao pokojni otac Aleksandra Jovičića, saznaje „Alo!”.

- Iza Aleksandra Jovičića je veoma težak period. Otac Božidar mu je umro 2. jula, a imao je samo njega i baku, jer ga je majka ostavila kada je imao samo tri godine i kada je počeo rat u Srebrenici. Jovičićeva mama je bila druge vere i pod pritiskom okruženja i porodice ostavila je muža i sina. Jovičić je sa bakom i tatom u izbegličkoj koloni došao u Beograd - navodi naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je beba pravi dar od boga i da će uneti radost u dom predsednika beogradske opštine Palilula.

Aleksandar Jovičić se Mirjanom Knežević oženio pre tri godine, a upoznao ju je u stranci kao aktivnu omladinku SNS-a. Mladenci su se na večnu ljubav zakleli u Maloj crkvi Svetog Save na Vračaru.

Aleksandar Jovičić sa suprugom

Alo!

Aleksandar Jovičić sa suprugom, Foto: Alo!

- Pre neki dan su proslavili treću godišnjicu braka. Jovičić je supruzi, dok je bio na poslu, poslao buket cveća da je iznenadi, a uveče su otišli na romantičnu večeru - otkriva naš izvor i dodaje da je Mirjana arhitekta i da je dugo radila u kabinetu Zorane Mihajlović.

- Mirjana je u sedmom mesecu trudnoće, a termin za porođaj je 4. decembar. Budući roditelji su se dogovorili da ako dobiju devojčicu, ime bira mama Mrijana, a ako dobiju sina, da ime odabere tata Aleksandar - navodi naš izvor i dodaje da je predsednik opštine Palilula već odabrao ime.

- Na proslavi treće godišnjice braka, Aleksandar je svojoj supruzi kazao da bi voleo da se njihov sin zove Teodor, što na grčkom znači božji dar - navodi naš izvor i dodaje da je Mirjana veoma aktivna trudnica.

- Jovičićeva supruga drugo stanje podnosi sjajno, nema nikakve teškoće i vrlo je aktivna. Termin za porođaj je početkom decembra, a trudnoću vodi profesor dr Željko Miković iz bolnice „Narodni front“ - navodi naš izvor.

Komentari (10)

VladimirR

05.10.2017 08:20

Čestitam ali ja stem nemam ništa.

cccc

05.10.2017 08:55

@VladimirR - Čekajte, ako je hteo da da po ocu ime mogao je jednostavno da da ime Bozidar.,jer to ime postoji kod nas Srba.E sad zamislite scenu u kojoj on ili klinac jednog dana objasnjavaju kako je dobio ime a mali kaze:'Zovem se Teodor a ime sam dobio po pokojnom dedi koji se zvao Bozidar!!!,"zamisli scenu . Neka je mali ziv i zdrav 100 god.A botovi udri po minusima

jusic ramiz

05.10.2017 10:09

@VladimirR - dobro nam dosa srbine po majci u srebrenicu.iduce godine na leto da dodjete na skup familije da se upoznamo sa najmladjim rodjakom tako snahom dobri rodjace sa sela danas poznati beogradjanine.pozdrav od malmö.

Kolporter

05.10.2017 08:49

Iz izbegličke kolone do glavnog šefa opštine Palilula. Lepo,nema šta!

Das

05.10.2017 09:02

Ma gde samo nalaze ove sve iste - pocinjem da verujem da im ih prave po narudzbi u nekoj laboratoriji.

nm

05.10.2017 10:26

evo i u normalnom tekstu gde mlad sposoban covek dobija dete vi lupetate neke gluposti...srpska posla

Jel

05.10.2017 12:40

mogu ja da vam opisem kako sam podnosila trudnocu? Verujem da to nikog ne bi zanimalo. Tako nas ne zanima kako gdja, ma ko bila, podnosi trudnocu! Mera ukusa bi bila da ste samo objavili kad stigne prinova ako i to nekog zanima.!

sundjer bob

05.10.2017 16:29

Sta na ovo kazu Marjanovici iz Borce?

neko

05.10.2017 18:01

Ovo je vest zbog cega? Koga briga.

NIŠ ki

05.10.2017 22:11

Nebitan lik,uvlakac kao svi podguzni iz SNS-a. Koliko se dece rodi, pa se o njima ne piše. Ovde je radilo pero Vučićevića. Fali još da Pink direkno prenosi porodjaj.