Ričmond Boaći
Marko Metlaš
Ričmond Boaći

Marko Metlaš

Ričmond Boaći, Foto: Marko Metlaš

Ni Engleska, ni Francuska, ni Kina... Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći seli se u Brazil! Dosta se spekulisalo prethodnih dana gde će odlični napadač iz Gane nastaviti karijeru, a po rečima njegovog menadžera Ivana Pavlovića najbliži je prelasku u slavni Korintijans. 

U razgvoru za "Alo!" Pavlović je otkrio da je i kineski Đangsu i dalje u trci da Boaćijev angažman.

- Trenutno su dva kluba zainteresovana za Ričmonda Boaćija. Kao što se već danima piše, kineski Đangsu ga želi u svojim redovima. Ipak, pre nekoliko sati se aktivirao i brazilski Korintijas. Duga je noć, videćemo šta se dogoditi na kraju - rekao je menadžer fudbalera iz Gane za naš portal.

Prethodnih dana se pričalo i o ugovoru koji su Kinezi ponudili Boaćiju. Navodno, u pitanju je četvorogodišnja saradnja vredna 10 miliona evra.

- Ma, to je klasična dezinformacija. Izvinite, ali ne mogu da vam otkrijem pravu sumu jer je to poslovna tajna. Ne znam da li bi Crvena zvezda u Evropi više zaradila od transfera ili fudbaler od ugovora, ali takva je trenutna situacija i tržište. Ponašamo se u skladu sa situacijom - rekao je Pavlović.