Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

 

OVAN 21. III - 20. IV

Težak teret na vašim plećima ne čine samo suvišni kilogrami. Nakupilo se dosta nezgodnih pozicija, klimavih kompromisa i nerazjašnjenih situacija koje nosite sa sobom. Osetićete kako vam se skida s vrata ta gomila dosadnih gluposti.

BIK 21. IV - 21. V

Može doći do kulminacije emotivnih i poslovnih sukoba, s naglaskom na nedostatku razumevanja i tolerancije. Pokušajte da se pomirite sa sobom i svima ostalima, ostvarite harmoniju i razmenu toplih reči i dela.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Dan je dobar za svođenje računa. Sve dobro i zlo koje ste podelili s drugima poravnaće se u završnom računu. Neke ste zadužili, a nekima ste ostali dužni. Iz ove računice neće vas izvući ni okolišanje, ni šarm, već samo istina.

RAK 23. VI - 23. VII

Vaša introvertnost i nepoverenje prema okolini pokazaće se kao dragoceni saveznici u ovom nepredvidivom danu. Da biste preživeli snažna previranja, moraćete u svakom trenutku da znate tačno ko ste i šta želite. Samo tako ćete uspeti.

LAV 24. VII - 23. VIII

Steći ćete zadivljujući nivo samokontrole. Na poslu će vas kritikovati zbog svega i svačega, bez takta i zadrške. Kad poželite da se odmorite, očekuje vas partner, koji kao da je u potrazi za vašim manama. Krenite u potragu za unutrašnjim mirom.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Teško je proceniti progoni li posao vas ili vi jurite njega. Što su veći izazovi, to više vremena posvećujete njihovom savladanju. Vreme koje izdvajate za najbliže sad se meri minutima, a kada ga napokon nađete, samo kukate i jadikujete.

VAGA 24. IX - 23. X

U ljubavnom životu vladaju mnoga neobična pravila, ali jedno od nama najdražih je sledeće: svega ima, ali u pogrešnom trenutku. Nakon pustoši u vašem emotivnom životu, odjednom stiže bujica zanimljivih udvarača. Poželećete da se osamite i razmislite.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

S obzirom na to kakav vam je bio prethodni dan, ovaj će vam doći poput vikenda. Nekom drugom bi sitne razmirice i finansijske zavrzlame pokvarile dan, ali vi znate da su ti problemi beznačajni u poređenju sa životnim dilemama.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Osećate da je podsticanje na veselje i bezbrižnost vaš životni poziv, pa ćete se u skladu sa tim i ponašati. Niko neće moći da vam zameri na neozbiljnosti, jer ćete se zadatka prihvatiti predano.

JARAC 22. XII - 20. I

Iritira vas spor tempo kojim se ostvaruje vaš poslovni uspeh. Pomalo ste džangrizavi i malodušni, a optimizam se istopio poput snega na suncu. Dobre vesti stižu polako, ali sigurno. Zato ne gubite energiju na jadikovke, već je čuvajte.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Uloga vođe sve vam bolje ide. Ostavljate utisak sigurnosti u sebe, gotovo kao da znate šta radite. Prava je istina da vas vodi intuicija, a ne razum. Sve dok su poslovni rezultati vrhunski, kolege ne moraju da znaju za tajnu.

RIBE 20. II - 20. III

Kraj dana na poslu uvek malo podseća na suludi maraton - dovršavaju se svi mogući poslovi, neki sa razumnim, a neki pod nerazumnim rokovima. Ne bojte se, sve ćete stići na vreme. Danak ćete platiti umorom i gubitkom strpljenja.