Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Ono što ne bi trebali da činite i što vam ne donosi korist, je da se nervirate zbog drugih i da isterujete neku pravdu. Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve, budite kreativni i ne opterećujte se pobedom po svaku cenu.

LJUBAV: Nikako sebi nemojte uskratiti to zadovoljstvo, taj jedinstveni osećaj kada zavodite nekog. Ukoliko ste u vezi, partner će vam prirediti lepo iznenađenje.

ZDRAVLJE: Morate biti i svesni da će vam ovaj dan doneti i dosta zdravstvenih problema. Posetite nutricionistu, jer će vam dobro doći za oporavak organizma i kompletnu revitalizaciju.

BIK

POSAO: U drugoj polovini dana trebalo bi da dođe do susreta sa osobom do koje od početka ove godine pokušavate da dođete, a samo jednom vam se pružila prilika. Stvari su se promenile u vašu korist i sada možete dobiti ono što želite.

LJUBAV: Obratite pažnju na svoj emotivni život. Bićete zatečeni dešavanjima. Obratite pažnju s kim se družite i s kim stupate u kontakt i nemojte mnogo razmišljati, već se prepustite ljubavnom zanosu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, jer će sve početi sa njom. Posetite lekara i iskoristite terapiju koja vam bude prepisana. U danu ste kada vam je slabiji organizam zbog pada imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Vi ste žrtva laskanja i pohvale drugih su vam duševna hrana, a upravo oni koji vas hvale, na neki način manipulišu vama. Ojačajte svoje samopouzdanje. Početek dan neće biti posebno zanimljiv. Stvari ćete videti u tamnijim tonovima no što zaista jesu.

LJUBAV: Kontrolišite emocije, posebno ljubomoru! Prinuđeni ste da budete deo tima ili ono što radite ne zavisi samo od vas, već i od drugih. S obzirom na vašu sumnjičavost i česte promene raspoloženja, neće vam biti lako da se opustite i prepustite.

ZDRAVLJE: Uredan život, zdrava ishrana, dosta šetnje po svežem vazduhu može vam doneti dosta poboljšanja i odmah ćete se bolje osećati. Čuvajte se ovog promenljivog vremena, jer ste trenutno veoma osetljivi.

RAK

POSAO: Moguće su neke neočekivane promene i dešavanja na poslu koji radite. Ne pričajte unapred nikome o svojim planovima dok ih ne ostvarite. Oslonite se na sebe, jer prave stvari su pred vama. Očekujte nove poslovne ponude, pa ne paničite, ako se ne odvija sve po vašim poslovnim planovima.

LJUBAV: Stalno menjate mišljenje! Čas vam se sviđa jedna, zatim druga osoba i tako u nedogled. Ovo je ustvari strah od vezivanja. Vreme je da se posvetite samo jednoj osobi. Oslobodite se i prepustite trenutku i videćete da će sve ići svojim tokom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa viškom kilograma, lošim varenjem, a postoji mogućnost i pojave alergije. Fizička aktivnost vam je potrebna, tako da se toga ne odričete.

LAV

POSAO: Možda ćete se osećati nedovoljno sposobnim i doraslim za ono što vam dolazi u susret, ali je to samo prolazna faza i šta god da osećate, ne dozvolite da se vidi na vašem licu. Za projekte o kojima maštate je neophodno više volje.

LJUBAV: I sami ste svesni da je u vezi najbitnije uzajamno razumevanje i podrška. To je osnova za rešavanje svih situacija koje su pred vama. Znate da zajedničkim snagama možete da postignete mnogo više nego da ste sami.

ZDRAVLJE: Zbog promenljivog vremena, možete imati problema sa kicmom, zglobovima. Počnite sa laganim vežbama. Posetite lekara, recite mu kako se osećate, umorno i depresivno. Dobićete odgovarajuću terapiju.

DEVICA

POSAO: Današnji dan je pun suprotnosti. Može da vam bude fenomenalno i da postignete izuzetno dobre rezultate, ali ne dozvolite da vas to ponese, jer bi ste u zanosu mogli da napravite i neku grešku. A da je ona rezultat vaših najboljih namera!

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, ovaj dan vam donosi maksimalan sklad u partnerskim odnosima. Shvatili ste, napokon, da je to najvažniji segment života. Bićete emotivno zadovoljni, a nova dešavanja biće pozitivna za vašu vezu. Ako ste sami, svesni ste da ste neodlučni u izboru partnera.

ZDRAVLJE: Kranje je vreme da se posvetite više sebi i svom zdravlju. Provodite više vremena na otvorenom prostoru, u druženju i šetnji sa prijateljima. Mogući problemi sa infekcijom urinarnih puteva.

VAGA

POSAO: U toku dana treba da odvojite vreme za raščišćavanje sa nekim tragovima prošlosti. Imate dobru komunikaciju sa drugima. Međutim, dinamika može da stvori stres u novoj poziciji.

LJUBAV: Ako ste sami, ovaj dan vam donosi mnogo više kontakata sa osobama suprotnog pola nego do sada. Prepustite se, jer možete upoznati osobu koja će vam u potpunosti odgovarati.

ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak u samoći, koji će vam pomoći da se psihički regenerišete. Napetost, koja je inače vaš verni pratilac, može da se odrazi i na zdravlje. Na provokacije, kojih uvek ima i kojih će biti u narednim danima, reagujte isključivo osmehom.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas sastanak sa osobom koja je bliska sa nekim do koga vi pokušavate da dođete. Napravite dobru pripremu za sastanak koji vam je bitan i na kom ćete predstaviti svoj poslovni plan.

LJUBAV: Mnogo pozitiven energije će vam dati elana da uživate pored voljene osobe i da date jednu potpuno novu dimenziju vašem zajedničkom životu, a to je potpuno poverenje i sigurnost jedno u drugo. Uživaćete u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Nemojte se opterećivati drugima, jer ne samo da tako stvarate sebi nepotreban stres, već vam i pažnja nepotrebno luta, pa samim tim gubite fokus na važne stvari. Uredniji način života će biti ključan za rešavanje napetosti i postizanje emotivne ravnoteže.

STRELAC

POSAO: Moraćete da naučite lekciju zvanu prilagođavanje novim okolnostima. One su mnogo bolje od dosadašnjih, ali su ipak nešto na šta treba da se priviknete.

LJUBAV: Potrudite se da napravite selekciju prijatelja, jer neki žele da vas distanciraju od partnera,a to svakako ne bi ste voleli. Izbacite iz vašeg života osobe koje vam nisu prijatelji.

ZDRAVLJE: Stres je prevelik, a konstantna iscrpljenost i neispavanost može polako da uzme danak. Svakako nastojte da se što više odmorite i da se spremite za ono sve što uskoro sledi u vašem životu.

JARAC

POSAO: Bilo bi idelano da se borite za neku poslovnu poziciju i da radite i više nego što se od vas očekuje. Možda vam to ne prija, ali time stičete pozitivne poene u nečijim očima i zahvaljujući vašem trudu dobijate priliku da idete na neko odgovornije i bolje plaćeno radno mesto.

LJUBAV: Moguće je da je neko novo poznanstvo uzdrmalo vaše temelje i poljuljalo vas. Precenili ste neku svoju poziciju i vrlo verovatno se igrali sa svojim i tuđim osećanjima. Upali ste u mrežu koju ste sami postavili. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će biti glavni uzrok vaše nesanice.

ZDRAVLJE: Budite na usluzi drugima. To vam leči um, sređuje misli i pomaže uspostavljanju duhovne stabilnosti i ravnoteže. Uključite se u neki vid humanitarnog angažovanja. Ozbiljno razmislite o tome.

VODOLIJA

POSAO: Ako radite, mogući su nesporazumi sa osobama sa kojima ste donedavno bili u izuzetno dobrim odnosima. Trudite se da budete korektni prema svima.

LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka napokon upoznaju osobu uz koju će se osećati kao u raju. Niste još uvek svesni srećnih okolnosti koje su vas dovele do ovako lepog poznanstva i ljubavi na prvi pogled.

ZDRAVLJE: Gomilanje stresa i potiskivanje negativnh osećanja svakako je najveći problem i potencijalna prepreka uspostavljanju unutrašnje ravnoteže kojoj toliko težite. Provedite više vremena u samoći i na miru razmislite o tome šta je to što vas čini neispunjenim, nezadovoljnim i emotivno nesređenim.

RIBE

POSAO: Nije vam jasno zašto vas drugi kinje. Oni vas sagledavaju realnije od vas samih, pa je razlog tome upravo strah od vas i vašeg uspeha. To bi trebalo da vam bude kompliment i znak da ste na dobrom putu. Shvatite konačno da je nemoguće ugoditi svima.

LJUBAV: Za vas je ljubav najvažnija duhovna hrana i u nedostatku iste se vrlo loše osećate. Ukoliko ste u vezi, te ljubavi neće nedostajati, samo će se s vremenom povećavati. Prepustite se i osluškujte sve znake koje prepoznajete i oslonite se na svoja osećanja. Bilo bi poželjno da donesete odluke koje se odnose na ljubavni odnos.

ZDRAVLJE: Budite aktivni, svoji, radosni i srećni. Gledajte da što više vremena provedete u prirodi i fizičkoj aktivnosti, koja će vam prijati.