Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Za sada je najpametnija taktika da budete strpljivi i da čekate na neke rezultate. Nema potrebe da bilo šta požurujete. Dajte svemu dovoljno vremena, neke stvari treba da odstoje.

LJUBAV: Očekuje vas prijatan dan koji ćete provesti u društvu voljene osobe. Pred vama je prilika za uživanje u ljubavi. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. U narednom periodu se potrudite da na neki način ojačate svoj imunitet jer ste skloni problemima sa krvnom slikom. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Konsultujte se osobom u koju imate poverenja ako planirate da pokrećete neke poslovne promene. Pred vama je faza u kojoj nećete moći sami da se posvetite svemu.

LJUBAV: Veoma ste strastveni i uživate u svemu, ljubavi, životu, društvu vašeg partnera… Pred vama je pozitivan dan! Možete da očekujete da će i voljena osoba biti posvećena vama.

ZDRAVLJE: Moguće su hronične tegobe. Prekontrolišite nivo šećera u krvi, kao i rad štitne žlezde. Skloni ste tegobama koji se vezuju za to i treba ih na vreme otkriti.

BLIZANCI

POSAO: Vi možete da postignete veliki uspeh ako budete bili uporni i vredni. Okolina očekuje mnogo od vas. Pokažite da ste dostojni imena i ugleda koji nosite. Posvetite se poslu.

LJUBAV: Potrebno je se više posvetite potrebama voljene osobe i da naučite da prepoznate pravi trenutak za neke stvari. Sve može da se uskladi i prevaziđe ako imate dovoljno volje za to.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobar dan tokom kojeg nećete imati veće zdravstvene probleme. Osećate se jako dobro i generalno imate sasvim dovoljno energije u sebi.

RAK

POSAO: Moguće je da nećete ostvariti uspeh koji ste očekivali ali to ne znači da ste sasvim neuspešni. Dosta toga ste ipak postigli. Oprostite sebi za neke manje greške i zastoje.

LJUBAV: Razmišljate o bivšoj ljubavi i imate osećaj da tu nije sve ostalo sasvim jasno. Dolazi vam prilika za raščišćavanje odnosa sa njom. Ne osećate se dobro kada ste nedorečeni.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Mogući su neki manji problemi na ovom planu. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe i posavetujte se sa svojim lekarom.

LAV

POSAO: Možete lako napraviti manju grešku na poslu. Potrudite se da ipak povedete računa i da se skoncentrišete kako biste izbegli neke veće probleme. Nije vam baš najbolji dan.

LJUBAV: Povoljan je trenutak za promenu emotivnog statusa. Ukoliko ste slobodni, bliži vam se prilika za novu ljubavnu vezu. Zauzeti Lavovi razmišljaju o ozvaničenju ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Nervoza je naglašena kod vas i kao da sami sebe stavljate pod neku vrstu pritiska. Potrudite se da nađete način da se opustite.

DEVICA

POSAO: Saradnici sa kojima ste okruženi na poslu imaju poverenje u vas. Moguće je da treba da obavite neki važan zadatak koji zavisi samo od vas. Spremni ste da zasučete rukave i da se posvetite poslu.

LJUBAV: Povoljan dan za početak nove veze ukoliko već postoji osoba koja vam se dopada. Pokažite joj da ste zainteresovani. Nema razloga da nastavljate da krijete svoje simpatije ka njoj.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su mogući kod ženskih pripadnika ovog znaka. U dogledno vreme se uputite na ginekološki pregled, za svaki slučaj. Osetljiviji ste nego inače.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete važan razgovor. Ukoliko ste želeli unapređenje, imaćete priliku da se dokažete. Pred vama je generalno povoljan dan za polje posla i karijere. Očekuje vas manji pomak.

LJUBAV: Možete da očekujete pomirenje sa voljenom osobom ukoliko ste imali bilo kakve probleme u komunikaciji. Sve ćete rešiti. Pokažite joj da ste spremni da se trudite više.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Prijala bi vam masaža. Razmislite o bavljenju umerenom rekreacijom i vežbama za kičmu koje bi vam značile.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate pokretanju važnog poslovnog projekta koji će na neki način obeležiti vašu karijeru. Pred vama je odličan period za nov početak kada je ovo polje u pitanju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla kao vi ali to vas neće sprečiti da joj otvoreno priđete. Spremni ste i za vezu na daljinu. Želite da probate nešto novo u svom ljubavnom životu.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj. Generalno ste skloni problemima sa jetrom i sa masnoćama u krvi. Vreme je da ozbiljno razmislite o promeni režima ishrane.

STRELAC

POSAO: Ne preporučuje vam se poslovna saradnja sa osobom koju ne poznajete dovoljno dobro. Oslonite se na stare saradnike sa kojima možete da stvorite najproduktivniju atmosferu na poslu.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom. Neko od vas dvoje ima ozbiljnih problema sa ljubomorom. Pred vama je nešto teži dan tokom kojeg ćete biti skloni tenziji.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika su naglašeni kod vas. Moguća je prehlada ili neka manja upala u predelu urinarnog trakta. Najbolje bi bilo da se pravovremeno posavetujete sa svojim lekarom.

JARAC

POSAO: Možete veoma lako ući u neki vid nesporazuma na radnom mestu. Potrudite se da ne zauzmete preterano uobražen stav. Nekada je potrebno da budete malo fleksibilniji prema saradnicima.

LJUBAV: Lako prekidate vezu kojom niste zadovoljni. Vidite za sebe novu mogućnost za sreću, sa nekim drugim. Moguće je da osećate kao da ste se odjednom oslobodili velikog tereta.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete bilo kakve nove ili značajnije zdravstvene probleme. Osećate se generalno dobro i imate dovoljno energije u sebi. Ne postoji ništa što vas brine.

VODOLIJA

POSAO: Opterećeni ste nekim problemima koji su se vratili iz prošlosti. Nemojte ponovo da ih gurate pod tepih. Pokušajte da se suočite sa svim stvarima koje bi i najmanje mogle da vas opterećuju.

LJUBAV: Lako dolazite do novog poznanstva sa osobom koja deluje veoma otvoreno. Bez mnogo reči ćete uspeti da se sporazumete. Dobra energija vas spaja i samo želite da budete zajedno.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su mogući kod vas. Generalno vam sada srce može biti slaba tačka. Ukoliko se tegibe nastave, posavetujte se kardilogom. Ne zanemarujte probleme.

RIBE

POSAO: Ako želite da dokažete da možete da dominirate u svojoj profesiji, potrudite se da obavite radne zadatke koje imate. Važno je da budete maksimalno posvećeni poslu.

LJUBAV: Možete da popravite odnos sa voljenom osobom ako budete bili spremni da joj priznate svoje greške. U nekim trenucima ljubav treba postaviti iznad ličnog ponosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući kod vas. Probava vam je dosta osetljiva, pa ste skloni brojnim tegobama. Povedite računa o ishrani i unosu tečnosti, odmarajte danas.

Komentari (1)

Vuki

07.03.2018 05:54

Konacno, nesto pozitivno za blizance..