Danijela Stil
alo.rs
Danijela Stil

alo.rs

Danijela Stil, Foto: alo.rs

Ove nedelje uživajte u neverotnoj životnoj priči mlade Mari-En u knjizi „Sudbonosni korak“.

Još jedan snažan roman Danijele Stil, u kome kraljica ljubavnih i porodičnih romana plete ubedljivu priču o izdaji, zaveri, moći, lažima i na kraju – trijumfu jedne žene nad svim životnim nedaćama.

Mari-Enž Hokins je devojčica koja ima detinjstvo o kome većina ljudi sanja: slobodu, sigurnost i život u predivnom, starom francuskom dvorcu, okružena bezrezervnom ljubavlju oca, majke i starijeg brata.

Jedna tragična noć oduzeće joj sve koje voli i u jedanaestoj godini, preko noći naivna devojčica ostaje siroče. Iako nije ni znala da ima rođake u Americi, biva poslata kod daleke tetke njenog oca, na farmu u Ajovu nakon čega se njen život menja iz korena. Mrzovoljna i ohola starica joj postaje staratelj i počinje novo poglavlje njenog života. Sve lepe haljine i lutke koje je imala zameniće stare rite i mukotrpan život na farmi.

Jedinu utehu i nadu, pružiće joj dečak Bili Parker, koji će postati njen prijatelj i oslonac u životu.

Bez obzira na težak život, Mari-Enž ima veliku želju da stekne obrazovanje i da se ponovo vrati u svoju voljenu Francusku, na staro imanje. Odmah posle njenog dvadesetprvog rođendana neočekivani posetilac doneće joj zapanjujuće vesti i izvanredan poklon: slobodu da ispuni svoje dugogodišnje želje.

Po dolasku u Francusku, saznaje da je novi vlasnik dvorca u kome je provela najlepše godine svoga života, grof Bernard de Bišomp, energični mladi udovac koji je poziva u svoj dom, a zatim i u svoje srce. Njihov čarobni zajednički život, koji ubrzo obuhvata brak, decu i raskošne kuće, polako dobija zlokoban zaokret: misteriozna žena ispričaće Mari-Enž šokantnu priču u koju naivna devojka ne želi da veruje…

Sama, hiljadama kilometara daleko od Bilija, jedinog prijatelja koji joj može pomoći, Mari-Enž mora da dosnese sudbonosni korak kojim će spasiti sebe i svoje voljene

Sledećeg meseca uz "Blic Ženu" potražite novu knjigu Danijele Stil „Dar“. Priča o novim likovima, njihovim sudbinama i neočekivanim darovima koje im život donosi, ostaviće vas bez daha.