Drim tim kompanije
Goran Srdanov
Drim tim kompanije

Goran Srdanov

Drim tim kompanije, Foto: Goran Srdanov

Jubilej kojim su proslavili dve decenije poslovanja spojio je folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović i najveće pevače sa estrade, koji su rame uz rame se najpoznatijim glumcima i najmoćnijim političarima prošetali crvenim tepihom.

Domaćini proslave dočekali su goste još na ulazu. Gosti su im čestitali na uspehu, a zatim se u VIP salonu družili i nazdravljali do duboko u noć. Hotel „Radison blu” bio je u znaku crvenih ruža, jer je crvena boja simbolična boja tog lista, a u istom tonu se pojavila i Ceca.

Novosadska barbika Nataša Bekvalac veče je provela ćaskajući sa Sašom Kovačevićem. Zavidnu figuru i eleganciju pokazala je i voditeljka Nikolina Pišek, koja je na parti stigla sa suprugom Vidojem Ristovićem, dok su za šankom muške razgovore vodili Sergej Ćetković i Igor Lazić Nigor. Jovana i Željko Joksimović čelnicima „Blica” poželeli su da im istina još dugo bude glavni motiv rada.

Dobro raspoloženi bili su i voditelji Marija Veljković, Kristina Radenković, Zoran Kesić, Žika Nikolić, Ognjen Amidžić i mnogi drugi, dok su se u prijateljskom zagrljaju našli glumac Radoš Bajić i političar Aleksandar Antić. Kao i uvek svojom pojavom mnoge je zasenila Milica Pavlović u haljini boje zlata. Muške poglede privukla je i Marina Tadić, pa bi uskoro mogla da promeni svoj status solo devojke.

Na istom mestu našli su se i Dragoljub Mićunović, Zorana Mihajlović, Ana Brnabić, Rasim Ljajić i mnogi drugi uticajni političari. Od sportista crvenim tepihom su prošetali Nikola Rađen, Ivana i Danilo Anđušić, kao i predstavnici ostalih sportova.