Lepa Brena
Fejsbuk
Lepa Brena

Fejsbuk

Lepa Brena, Foto: Fejsbuk

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, kada se ovaj film često emituje, mnogi su primetili da se pevačica u poslednjem, trećem delu ljubila s tada najpopularnijim glumcem Draganom Bjelogrlićem.

Bjela se toliko zaljubio u Brtenu da je pokušao da joj rasturi brak sa Australijancem jugoslovenskog porekla.

- Čitao sam u novinama da se udajete zbog para, pa sam rešio to da pokvarim - rekao je Bjela dok su bili u helikopteru, a Brena mu je odbrusila:

- To nije istijna!

- Ne verujem zato što je mnogo para u pitanju - izričit je bio glumac.

- Je l' ja mogu da se udajem kao svaka normalna žena na svetu?! Šta ja treba da uradim da biste vi meni poverovali da se ja stvarno ne udajem?

- Pa evo ovo: da me poljubite - predložio je Bjela, a pevačica je to jedva dočekala i pao je sočan poljubac.

Dragan Bjelogrlić

Profimedia

Dragan Bjelogrlić, Foto: Profimedia

Tim povodom smo pozvali Brenu, koja nam je priznala da joj se svideo poljubac sa Bjelom.

- Stanko Crnobrnja mi je rekao da moram da poljubim Bjelu, koji mi je uvek bio simpatičan i sladak. Poljubila sam ga u obraz, a onda je reditelj rekao da ga poljubim ozbiljno. Odgovvorila sam mu da nisam glumica, na šta mi je on odbrusio da ako to ne uradim, nema ništa od te scene - priseća se Brena.

Otkriva da je poljubac mogao da potraje.

- Ponovo sam poljubila Bjelu, ali reditelj je rekao da poljubac potraje. Smogla sam snage i poljubila sam ga ozbiljno. Poljubac je bio sladak, moram da priznam. Danima posle toga vraćala sam taj film. Nekoliko godina kasnije pričala sam s Bijelom o toj sceni i on se slatko nasmejao, verujem da je njemu to bila rutina - kaže Brena i dodaje da njen tadašnji dečko Boba Živojinović, nije bio ljubomoran:

- Tada sam tek počela da se zabavljam sa Bobom i on nije bio ljubomoran na Bjelu. Nikad mi nije pravio ljubomorne scene - kazala je Brena.

Pozvali smo i Bjelogrlića. On je zadovoljan što je taj film i danas popularan, ali poljubac sa Brenom nije želeo da komentariše.

Komentari (1)

Moje cutanje skupo kosta

10.01.2017 10:13

Brena se hvali jednim poljubcem sa Bjelogrlicem, a svi znaju da je Boba "prevrneo" pola Juge. Sto bi bio ljubomoran?