Žele da Partizan pripadne isključivo sportskim radnicima
Tanjug / Rade Prelić
Žele da Partizan pripadne isključivo sportskim radnicima

Tanjug / Rade Prelić

Žele da Partizan pripadne isključivo sportskim radnicima, Foto: Tanjug / Rade Prelić

Iz tog razloga su dva predsednička kandidata, Nenad Bjeković i Ivan Ćurković, juče imali razgovor u Staroj Pazovi sa Slavišom Kokezom, prvim čovekom FSS-a. Tom prilikom je Nenad Bjeković izneo predlog da se, za početak, iz rukovodstva crno-belih izbace svi političari.

Ivan Ćurković je od Žarka Zečevića dobio odobrenje da klimne glavom, pa je izvesno da u novom skupštinskom sazivu neće biti mesta za Milorada Vučelića, Miloša Vazuru, Novaka i Vojislava Nedića... Kako saznajemo, Nedići nemaju ništa protiv te ideje, ostaje da se vidi da li će s druge strane biti otpora.

Juče niko od aktera sastanka nije želeo javno da obelodani detalje razgovora. Druga runda će uslediti u četvrtak i nakon toga se očekuje da Partizan u znatno mirnijoj atmosferi izabere prvog čoveka kluba iz Humske. Prema saznanjima „Alo!“, postignut je konsenzus da predsednik bude Nenad Bjeković, a da se potpredsednička mesta dodele Žarku Zečeviću i Miletu Jovičiću. Ivan Ćurković bi postao počasni predsednik Partizana, dok bi Marku Vjetroviću pripalo mesto generalnog menadžera.

S obzirom na to da je priču inicirao Nenad Bjeković, Ivanu Ćurkoviću je potrebno dodatno vreme za konsultacije sa svojom ekipom ljudi kako bi ovaj predlog postao i zvaničan zahtev.

Uprava novog Partizana:

Nenad Bjeković predsednik

Žarko Zečević potpredsednik

Mile Jovičić potpredsednik

Marko Vjetrović generalni menadžer

Ivan Ćurković počasni predsednik

 

Komentari (1)

lilit

31.05.2016 14:05

Političari uništili narod u Srbiji a i sport u Srbiji.