Razmišlja o novom  bojkotu: Nenad  Bjeković
Aleksandar Dimitrijević
Razmišlja o novom  bojkotu: Nenad  Bjeković

Aleksandar Dimitrijević

Nenad Bjeković, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Zapravo, u Humskoj kažu da je reč o iznosu od 370.000 evra i da su oni sve obaveze prema UEFA juče izmirili.

Nenad Bjeković, nekadašnji direktor kluba iz Humske, osporava sav taj optimizam čelnika crno-belih i smatra da je već sada pričinjena šteta nesagledivih razmera.

Klubu preti nova kazna

Bjeković otkriva još jedan ozbiljan problem Partizana.

- Prema odluci Disciplinske komisije FSS-a, zbog dugovanja prema Igoru Spasiću, nekadašnjem treneru zaposlenom u klubu, Partizan ne može da registruje igrače u ovom prelaznom roku. Postoji i dug prema FK BSK Borča - tvrdi Bjeković.

- Nije to što nisu uradili samo posledica neznanja. Radi se o bahatosti! I neodgovornom ponašanjeu. Nisu oni u klubu od juče, već pune dve godine, i ne treba da se prave blesavi, maltene predstavljaju da nisu znali za te probleme. Samo u 2016. dobili su pet opomena zbog toga - kaže Bjeković za „Alo!”.

I šta sada, baca se prašina u oči javnosti, kako li će tek navijači da reaguju?

- Posledice su nesagledive. Samo neigranje u Evropi je sramota za klub. Ali što se finansijskog dela, to je tek za priču. Ne pravi se od Evrope budžet, naravno, ali uvek se može računati na neku ozbiljniju svotu samim učešćem. Šta ćemo sa cenom igrača? Nije isto takmičiti se samo u Srbiji, ili još i u Evropi. Ne možeš da tražiš za igrača 10 miliona evra, a da on igra pred petnaest i po gledalaca. Sve sam od njih mogao da očekujem, ali ovo ne.

Kako je moguće da klub dozvoli sebi ovakvu blamažu?

- Ljudi koji rukovode klubom nisu u Partizanu zbog Partizana. Shvatite to. Nikada im nije bilo mesto u klubu, a posle ovoga bi, ako imaju obraza, trebalo da se pokupe i odu glavom bez obzira.

Šta sada?

- Partizan sada ne sme nikoga da proda! Već da razmišlja isključivo kako će da osvoji titulu, jer ona je jedino što je ostalo da ne dođe do totalnog kolapsa kluba - poručuje Bjeković. 

Komentari (6)

Da

13.01.2017 20:12

Ne laje kera sela radi...

gaga

13.01.2017 20:17

svi kazu : da se celokupna uprava pokupi i ode. ne, sve dok ne vrate sav novac sto su pokrali pa onda u corku.

MIMA

13.01.2017 21:28

Još jedna državna rupa bez dna. NETREBA im dati pare. Gde su pare od prodatih igrača, ulaznica, sponzora........ Opet će da mi uzmu od plate od 20.000

nedjo

13.01.2017 21:53

ugasiti stetocine poput zvezde i partizana

Tako su hteli

13.01.2017 22:51

Zato niste VI u kolapsu paraziti!

Ћира

14.01.2017 00:50

Кога још занима пропали домаћи фудбал, кад су ту Богови арене, Piqué & Messi?