Ubica mu presudio pištoljem
Dušan Milenković
Ubica mu presudio pištoljem

Dušan Milenković

Ubica mu presudio pištoljem, Foto: Dušan Milenković

Za sada nepoznati ubica pucao je Periću u glavu.
Perić je pronađen ispred zgrade tehničkog pregleda „Perić trade”, koji je u njegovom vlasništvu, na svega tridesetak metara od puta Vladičin Han - Surdulica.

- Slučaj je policiji prijavljen u nedelju ujutru, kada su beživotno Perićevo telo pronašli prolaznici. Ništa pored njega nije nađeno. Motiv za sada nije poznat, a sumnja se da su razlog ubistva neraščišćeni računi - kaže naš sagovornik.

Niko od članova porodice

Perić nije bio prisutan u nedelju pre podne na mestu na kojem se desilo ubistvo. Prema rečima očevidaca, otac Predraga Prića je dolazio do mesta zločina, ali se u međuvremenu vratio u Surdulicu.

Inače, Perić je živeo sam u stanu u objektu u kojem je vodio poslove tehničkog pregleda i registracije vozila. Njegovo beživotno telo nađeno je na pet metara od kuće.

Komšije imaju samo reči hvale za njega.

- Ne mogu da verujem šta se desilo, ništa nismo čuli, ništa nismo ni znali, sve dok nam policija ujutru nije zakucala na vrata. Predrag je bio najbolji komšija, kakav se samo poželeti može. Kad god nam je nešto trebalo, pomagao nam je, uvek smo pričali, javljao se kad god me vidi, strašno je ovo što mu se dogodilo, da tako dobar čovek ovako završi svoj život, ali nažalost, to je istina - rekla je jedna meštanka.

I ostali meštani su u šoku, ali ne žele javno da govore o Periću i o sudbini koja ga je zadesila. Predrag Perić bio je poznati biznismen kako u Surdulici, tako i u Vladičinom Hanu.

Komentari (4)

Ujka Zitko PFK

24.07.2017 20:56

Eto kako prolaze "biznismeni" u Srbiji.

Verko

24.07.2017 21:24

Neki Palmin uterivac ugova

IiI

24.07.2017 21:24

Zelenas,od ranije poznat policiji

Oliver

25.07.2017 18:12

Ljudi nemoj da pisete sve i svasta ,prvo covek nije imao oca otac mu umro odavno,drugo normalan dobar covek kakav zelenas kakve gluposti tako da ono sto neznate nemoj da pisete ni da nagadjate jer ga znam licno,greota je pisati ovakve gluposti.