"BOLJE JE NA TRAFICI" Butik iz NS dao oglas, reakcije burne: Radi se 6 dana, potreban CV, a satnica...
Shutterstock

U opisu posta je sledeće: "Radno vreme bi bilo od 14-20h (za početak). Satnica je 350 dinara. Radi se od ponedeljka do subote. Prednost imaju, naravno, osobe s iskustvom u ovom poslu".

Takođe, ako želite da se zaposlite u tom butiku potrebno je da pošaljete svoj CV ili, kako piše, "prosto radno iskustvo". Garantuje se i potpuna fleksibilnost "ukoliko pronađu osobu koja im odgovara".

Osim toga, osvanula je fotografija na Instagram profilu ovog butika, gde je naznačeno: "Prošli put smo dobili milion upita, a moj propust je što nisam sve definisala kako treba!!! Opis u komentaru i ja vas MOLIM da ispoštujete sve kako piše. Ako piše CV pošaljite na mejl ili Viber u PDF-u, nemojte nas zvati neprestano...".

Prosta računica nam kaže da biste za šest sati dnevno u ovom butiku zaradili 2.100 dinara, a kada taj broj pomnožimo sa šest dana u sedmici - dobijamo 12.600 dinara. Dakle, za četiri nedelje ili mesec dana, to je 50.400 dinara, piše Telegraf.

Neki smatraju da je ova plata mizerna, pa je bilo komentara: "Bolje se plaća trafika!", a šta vi mislite - da li je ova mesečna zarada primerena navedenim uslovima rada?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading