Najdomaćin
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Na konkurs za "NAJ Domaćina 2023", koji je organizovan uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Privredne komore Srbije, prijavilo se više od 400 domaćinstava, poljoprivredni karavan obišao je 4 grada u Srbiji, razgovarali smo sa više od 100 poljoprivrednika na lokalu, a najveći medijski portali u Srbiji ispratili su ceo projekat sa više od 120 objava.

Sada je vreme da proglasimo naše pobednike!

Biće dodeljeno ukupno 11 nagrada, dok ukupni nagradni fond iznosi čak 7,000,000 dinara! Pobedniku celog izbora sledi nagrada od 2,000,000 dinara.

Najbolji poljoprivrednik Srbije birao se iz pet kategorija: stočarstvo, ratarstvo, voćarstvo, povrtarstvo i organska proizvodnja. Učesnike očekuje čak 11 nagrada, a predviđeno je i 10 nagrada za pobednike po kategorijama. Po 2 nagrade za najbolje poljoprivrednike predviđene su za svaku od kategorija i svaka u iznosu od 500.000 dinara.

Pored prijava žiri je koristio i jasno definisane kriterijume da izdvoji 100 najboljih poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji, od kojih će proglasiti i 11 najboljih.

Značaj poljoprivrednika za srpsko tržište prepoznale su i kompanije Imlek, Banca Intesa, Dunav osiguranje, projekat konkurentne poljoprivrede SCAP, Yuhor, Al Dahra i Carnex koje su podržale izbor za "Najdomaćina 2023" i dale svoj doprinos nagrađivanju i promociji seoskih gazdinstava.

Prijava na Konkurs za "Najdomaćina 2023" nedavno je završena, a prijave zainteresovanih kandidata stizale su iz cele Srbije. Interesovanje na ovoj konkurs ne jenjava ni ovih dana.

Pored zvaničnog programa, prilikom svečanosti proglašenja pobednika, posetioce očekuje i kulturno-umetnički program, degustacija proizvoda naših poljoprivednika, kao i koktel.

Lokacija: Privredna komora Srbije, ponedeljak 11. 12. decembar.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading