kuća
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Kako je istakao u oglasu u kom nudi "Etno kuću Oaza mira u Lopatnici" ovo registrovano seosko-turističko domaćinstvo sa 3 zvezdice i 10 ležaja i kaže da je ovo tehnički investicija u razvijen posao sa turistima koji samo od smeštaja godišnje donese preko 1.000.000 dinara. Goranov biznis nalazi se u selu Lopatnica na pola puta između Žiče i Studenice, na oko 25 kilometara od Kraljeva, blizu Bogutovačke banje. Takođe, on napominje da je on vlasnik, te da je objekt legalizovan po novom zakonu (osim brvnare koja je montažnog tipa).

Ono što ponudu čini dodatno primamljivom, pored toga da se dobija i većina stvari i inventara u kompleksu, što je i čitava infrastruktura i svi priključci urađeni do kraja. Da budemo precizniji, kao i vlasnik u oglasu ove jeftine kuće, čitavo imanje poseduje: Asfaltni prilaz do samog ulaza u objekat, 4 kupatila, 2 izvora, 1 bunar, tri septičke jame, 5 rezervoara za vodu, dva privatna mosta preko potoka, mali ribnjak od 20-ak kvadrata, dve spoljne česme, betonska ploča površine 28 kvadrata, započeta još 1 brvnara.

Evo šta sve od objekata Goran nudi za 88.000 evra

kuća

Facebook printscreen

 

 

Vlasnik ovog imanja naveo je i spisak svih objekata i soba u istom:

Nova Brvnara s kuhinjom i kupatilom u osnovi 25 kvadrata plus 15 kvadrata na galeriji, posebno dvorište, česma ispred objekta.
Soba na spratu, sa posebnim spoljnim ulazom sa leve strane iz dvorišta, 16 kvadrata sa kupatilom, kaminom, prilaznom stazom, ulaznom terasom…
Apartman na spratu, sa posebnim spoljnim ulazom sa desne prilazne strane objekta, 18 kvadrata, sastoji se iz dve manje sobe, hodnika, kupatila, prilazne staze, ulazne terasice…
Restoran u prizemlju, 28 kvadrata, sa dosta staklenih površina, dva spoljna ulaza, sa hodnikom, kupatilom i ukrasnim šankom.
Kuhinja u prizemlju sa ulazom iz restorana i drugim ulazom iz garaže, sastoji se od dve prostorije ukupno 26 kvadrata.
Sobica uz kuhinju u suterenu sa dva ulaza i špajzom ukupno 10 kvadrata
Sobica kancelarija na spratu sa posebnim ulazom 6 kvadrata plus pomoćna ostava za alat i hodnik 4 kvadrata.
Garaža za auto i drva, 28 kvadrata i vešeraj 3 kvadrata.
Letnja bašta ispred restorana, trajno pokrivena, 20 kvadrata.
Letnjikovac ispred bazena, polutrajno pokriven, 30 kvadrata sa česmom.
Roštilj, sa mestom za mangalo, rešetkom i zidanim šporetom, u sklopu letnjikovca, trajno pokriven, 8 kvadrata.
Baldahini, pored bazena, privremeno pokriveni, površine 30 kvadrata.

kuća

Facebook printscreen

 

 

On je u tekstu oglasa napomenuo i koji sve vidovi grejanja postoje na imanju, kao i pobrojao inventar koji ide sa prodajom. Pošteno, a da li se isplati presudite vi, piše Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading