tiktok
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

"Tiktok će se u 2024. godini približiti zaradi od 15 milijardi dolara. Korisnici troše preko 11 miliona dolara dnevno time što podržavaju svoje omiljene kreatore sadržaja", izjavila je predstavnica kompanije data.ai Leksi Sidou, prenosi Si-En-En (CNN).

Ona očekuje da će korisnici Tiktoka provoditi 40 sati mesečno na ovoj aplikaciji, za 22 odsto više nego u tekućoj godini.

Tiktok zarađuje na aplikaciji "Novčići" ("Coins") kojima korisnici mogu da kupuju poklone za influensere na platformi, a kineska aplikacija zadržava 50 odsto od uplate.

Korisnici su ove godine načešće kupovali paket od 1.321 novčića za 19,99 dolara, a te kupovine predstavljaju 25 odsto svih prihoda Tiktoka u samoj aplikaciji.

Kineska firma ima i druge izvore prihoda kao što je reklama i trgovina preko interneta.

Aplikacije za upoznavanje Tinder i platforma Jutjub se bliže zaradi od 10 milijardi dolara, ali zaostaju za Tiktokom za dve do tri milijarde dolara.

BONUS VIDEO: 

 

@alo_portal “ZAKUVAVANJE” SA SLAVICOM ĐUKIĆ DEJANOVIĆ Jedan od intimnih zahteva naših muškaraca kada se odluče za brak je da žena zna da kuva! Celu emisiju možete pogledati na našem YT kanalu! Posebno hvala šminkeru Nedeljku Tišanoviću @Nency Star #alo #alonovine #alodnevnenovine #zakuvavanje #slavicadjukicdejanovic #fypシ゚viral #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading