brvnara
Foto: Alo/Printscreen

Tako su vikendice postale omiljeni način da se to postigne.

A prava pomama za njima nastala je tokom pandemije koronavirusa. Najatraktivnije lokacije su planine Kopaonik, Zlatibor, Divčibare, Fruška gora, a za njima i kuće na Srebrnom jezeru, Vrnjačkoj banji, a popularne su i vikendice oko Dunava ili Drine.

Verovali ili ne, vikendica može da se nađe za male pare.

Nisu one nužno preskupe.

Tome svedoči i oglas koji je osvanuo u jednoj Fejsbuk grupi. Vidi se preslatka brvnara koja se prodaje za samo - 11.000 evra. 

Evo šta stoji u ovom popularnom oglasu na Fejsbuku: 

brvnara

Printscreen

 

 

 

- Prodajem brvnaru za odmor sa placem površine 546m2, KO Nikojevići, u okolini Zlatibora, na raskrsnici za Krivu reku i Sirogojno. Broj parcele 723/4. Privatna svojina, udeo 1/1. Na placu se nalazi brvnara površine 24m2. Nema struje ni vode. Priključci za struju i vodu pored placa.
Turističke lokacije udaljenost od placa:
Zlatibor 21 km
Stopića pečina 9,4 km
Potpećka pećina 19km
Sirogojno 13 km
Vodopadi Gostilje 21km
Kremna 32 km
Mitrovac Tara 57 km
Manastir Rujan preko Mačkata 35km

Cena: 11.000€

Tragom ovog oglasa odlučili smo da proverimo koliko košta rentirati jednu brvnaru. Kako se može videti na oglasima, jedna noć za dve osobe u ovakvoj brvnarici košta 9.959 dinara. 

Dakle, kupac bi mogao ovu nekretninu da napravi tako da bude pravi mali biznis. Uloženi novac bi se brzo vratio. Nije loša ideja, zar ne? 

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading